איזה גיל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה גיל...
    א'
    23/12/2010

שלום.
    יש לי כמה שאלות:
    1) באיזה גיל הפין אמור "ליפול" (ז"א שהוא פונה כלפי מטה ולא חצי ישר, לא כשהוא עומד)

2)היום ובכלל בתקופה האחרונה אני גומר בערך 3 פעמים כל יום. האם זה עלול לפגוע??

3)משום מה כשאני מאונן אני לא מצליח לגמור בשיטה הרגילה של שיפשוף עם היד אלה רק כשאני משפשף את הפין על שמיכה כשאני שוכב.. האם זה הגיוני.? יש שיטות להתרגל לשיטה ה"רגילה" ??

4) כשזהו עומד לי הוא עומק קצת עקום עם נטיה למעלה, הגיוני??

אני בן 14.5
    תודה לעוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה גיל...

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    24/12/2010

לא כ"כ הבנתי את שאלתך הראשונה. אולי תנסה להסביר את עצמך מחדש. לגבי השאלה השנייה, זה לא מזיק מבחינה פיזית להגיע לשפיכה 3 פעמים ביום, אני מבינה שמדובר באוננות, מה שכן מדובר בתדירות גבוהה והשאלה האם זה בא על חשבון שאר תפקודי החיים כגון לימודים, חברים, וכד'?
    לגבי השאלה השלישית, כדאי מאוד שאכן תתרגל עוד דרכים לאוננות ולא "תקבע" את זה בדרך מסויימת, לנסות על הגב, לנסות בישיבה, ותנוחות שונות, ניתן להיעזר בשמן שקדים/חומר סיכה על בסיס מים. לגבי שאלתך הרביעית, זה לגמרי טבעי שהפין יהיה עם נטיה כזאת או אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ז"א

א'
    24/12/2010

שכשהוא לא זקוף, קצהו פונה כלפי מטה ("שוכב") וצמוד לביצים
    ולא "מנותק" מהם ברובו (ניראה כמו רובה..)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמעט שכחתי

א'
    24/12/2010

אני לא נהנה מאוננות בישיבה או בשיטה ה"רגילה" של שיפשוף הפין כמו עם השיפשוף בשמיכה.. זה יסתדר לו מתישהו??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    25/12/2010

זה יסתדר אך ורק על ידי תרגול בתנוחות שונות. מה עוזר לך באוננות? האם אתה נעזר בגירוי ויזואלי ו/או בפנטזיות מיניות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לגמרי תקין

מירב שרון
    25/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו