שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אלונה
    25/12/2010

אני ובן זוגי בני 19 והתחלנו לקיים יחסים מין לפני כחודש.. כל הזמן הזה עשינו את זה 5-7 פעמים ועדין בכל הפעמים שהוא מחדיר לי זה כואב.. למרות שאני רטובה שם ועשינו משחקים מקדימים..
    1. מה הסיבה לכך?
    2. אנחנו משתמשים בקונדום.. אם הוא מחדיר ומוציא יותר מדי פעמים זה גורם לפגיעה בקונדוןם? כי לפני כמה ימים הוא החדיר והוציא הרבה פעמים והקונדון נקרע..
    ורציתי רק להגיד שאני סומכת עליו ואוהבת אותו הכי שבעולם.. לפני שהתחלנו עם הקיום יחסי מין שנינו היינו בתולים.. אבל אני אף פעם לא נהנת מהסקס ואין לי מושג מה הסיבה לזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לאלונה שלום

מירב שרון
    25/12/2010

אין ספק שאם כואב לך זה לא יהיה מהנה עבורך. איפה כואב לך? האם הכאב בחדירה? בפתח הנרתיק? במהלך הסקס? לאחר הסקס? האם את מגיעה לסיפוק במשחק המקדים עוד טרם החדירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אלונה
    31/12/2010

החדירה עצמה טיפה כואבת אבל זה עובר אחרי כמה שניות.. הכאב הוא באמצע הסקס שהוא עולה ויורד יש קטעים שזה כואב ואני מרגישה כאילו הוא דוחף עמוק מדי..
    אפשר לקבל תשובה על השאלה ששאלתי על הקונדום הקרוע? לפעמים שאני והבן זוג שלי מקיימים יחסי מין הפין יוצא וללכן אנחנו מחדירים אותו שוב.. האם הפעולה הזאת מספר פעמים מעלה את הסיכון לקריעת הקונדום כמו שקרה לנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אענה מהסוף להתחלה

מירב שרון
    01/01/2011

בהחלט מגביר סיכון לכך שיהיה "פנצ'ר" כאשר הקונדום נכנס ויוצא מספר פעמים במהלך הסקס, זה גם עלול להחליק.
    לגבי הכאב, אני מבינה שכואב גם בפתח הנרתיק, גם במהלך הסקס וגם עמוק בפנים, לכן אני מציעה שתגיעי להיבדק אצל רופא/ת נשים שהיא/הוא גם סקסולוג/ית על מנת לאבחן במה מדובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו