יעוץ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ..
    חסוי
    25/12/2010

היי, אני בת 20 ועדיין לא קיימתי יחסי מין. יש לי חברה שכשהיא שמעה את זה היא הייתה קצת בהלם ואמרה לי שאני כבר צריכה לקיים.
    אני לא בטוחה שאני כבר מוכנה לזה, גם אני לא נמצאת בקשר רציני עם מישהו.
    אני פוחדת שכשאהיה בקשר רציני אני לא אדע איך לקיים יחסים וזה ירתיע את בן הזוג שלי.
    או שבן הזוג שלי ידע שלא קיימתי יחסי מין וזה ירחיק אותו.
    איך אפשר לדעת אם מוכנים או לא? וזה בסדר שלא קיימתי יחסי מין עדיין?

ועוד שאלה, אוננות יכולה לפגוע באיזו שהיא דרך בלהיכנס להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ..

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    25/12/2010

אתחיל מהסוף להתחלה. אין שום קשר בין אוננות לבין סיכוייך להיכנס להריון. לגבי הגיל שלך ועצם היותך בתולה, אין כאן כללים, זה עניין מאוד אישי שלך, האם את מעוניינת בקשר רציני עם מישהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, ברור.

חסוי
    26/12/2010

אבל אני חושבת שגברים ששומעים שעדיין לא קיימתי יחסים מתרחקים. זה קרה לי עם מישהו אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    27/12/2010

יתכן שיש גברים שזה ירתיע אותם, אך מדובר בגברים שאולי רוצים להיות פחות מחוייבים כלפייך וממילא את תעדיפי קשר רציני ומשמעותי עם מישהו שאיתו תרצי לקיים יחסי מין בפעם הראשונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו