מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריכה עזרה..שירי27/12/2010
אז.. קוראים לי שירי ואני עוד מעט בת 16, ויש לי בעיה..
עד לפני שעה בערך, כשאוננתי אז ממש לא היה לי כיף, וניסיתי כל דבר בשביל שיהיה לי כיף וזה לא עזר, ואז פיתאום גילית שאם אני שותה מים (לפחות חצי בקבוק קטן) ואני לוחצת בבטן התחתונה (איפה שבערך ממוקמת נקודת ה- ג'י) אז אני ממש נהנת ומרגישה הנאה ממש גדולה.
באותו הזמן כשהייתי לוחצת שם אז הציפורניים שלי היו שורטות את האיזור והיה יורד לי דם, מאז אני פשוט לוקחת מין בקבוק כזה ולוחצת שם, אבל מה שניגרם זה סימן של עיגול קטן באיזור, כואב, שהוא אדום וקילוף עור לבן כזה.. (ניראה לי שאפילו שטף דם..)
זה ממש מפריע לי ואפילו כואב.. ואני לא ידעתי מה לעשות עם זה במשך שנה, וגם עכשיו, אני מנסה להפסיק ואני לא מצליחה להפסיק, אני חייבת לפחות לפחות פעם ביום ובזמן ארוך.
אני מנסה לאונן כדי להפסיק ללחוץ שם, אבל אני ממש לא נהנת ואף פעם לא הצלחתי לגמור..
דיברתי עם אחותי והיא אמרה לי לבוא לפה, מקווה שמישהו ידע איך לענות לי..
סליחה על הסיפור הארוך, ותודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירי שלום
מירב שרון27/12/2010נראה שפיתחת איזהשהו "הרגל מגונה" שפוצע אותך ואת עושה את זה באופן מממושך אני מבינה כבר יותר משנה. עכשיו את צריכה בעצם למצוא תחליף ראוי למה שעשית עד כה, על ידי אוננות בריאה. אני מבינה שהניסיונות הראשונות שלך לא זרמו. זה לא אומר כלום. אני ממליצה לך בחום לקנות את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך בחנות של צומת ספרים. בעזרת הספר תלמדי איך להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך על ידי אוננות. הספר מיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה או עם עצמן ו/או עם בני הזוג שלהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)