מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי לשכב בפעם הראשונה?אדי30/12/2010
אני אדי, בן 15 וכמה חודשים.
יש לי חברה כבר שנה וחודשיים, בת גילי.
לפני שנהיינו חברים היינו ידידים.
סיפרנו אחד לשני סודות שלא סיפרנו לאף אחד אחר, בילינו ביחד המון זמן.
אנחנו ממש מרגישים דחף ורצון לשכב אחד עם השני. לא נסינו לשכנע או לאיים אחד על השני.
מדי פעם כשאנחנו נפגשים אנחנו "מכירים את הגוף של האחר", נוגעים קצת.
לא כל פעם, כן?
חברה של חברה שלי שכבה השנה לראשונה.
משהו שגורם לחשק שלשנינו לעלות עוד ועוד.
אנחנו פוחדים לשכב... בעיקר בגלל שההורים שלנו הם סוג של "פרימיטיבים" כאלה. מסורתיים. (האמא של החברה דווקא "זרמה" עם כל העניין והציע גם ללכת לבדיקות.)
מתי לדעתכם הגיל המומלץ לשכב? הורים יתעצבנו על ילדיהם בגיל 18 ששכבו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה, שלא יהיו אי הבנות...
אדי30/12/2010האמא של החברה של חברה שלי הציעה בדיקות לביתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל, שמור על שפה נקייה.
אדי30/12/2010לא תרצה שאקלל אותך, נכון?
אנחנו לא ממהרים לשום מקום.
אנחנו לא עושים את זה כי זה "מגניב" או בגלל חברה שלה.
אנחנו עושים את זה כי אנחנו במערכת יחסים מורכבת.
מאוהבים.
עברנו ריבים קשים ולא נפרדנו כי לא רציתי להיפרד. גם כשרבנו ממש.
אבקש עוד דעות והמלצות.
רק שמרו על שפה נקייה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער, עוד תיקון.
אדי30/12/2010*לא רצינו להיפרד.
לא רק אני. גם היא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח ילד ילד ילד
טליה30/12/2010אתה רק בן 15 !!!!
חכה שיהיה לך קרי לילה ....
שלא לדבר על החברה (הזולה יש לומר) הזו שלך שבגיל 15 הזעום כבר שכבה עם מישהו אחר.
היא צריכה להתבייש !! (זה כנראה החינוך הלקוי מהבית שיש לה)
תהייה סבלני יש לכם עוד זמן רב עד שתשכבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי לא הייתי מספיק ברור.
אדי31/12/2010שנינו בתולים ושנינו החברים הראשונים של כל אחד.
היא החברה הראשונה שלי ואני שלה.
אנחנו בקשר הכי ארוך שהיה לנו ואנחנו כ"כ גלוים ופתוחים אחד לשני.
החינוך בבית שלה ממש לא לקוי, הורים מסורתים והציונים שלה בשמיים. 80 אצלה זה ביום רע.
אותו הדבר אצלי, 5 יח"ל מתמטיקה-פיסיקה בלי שום התדרדרות.
אנחנו לא ממהרים לעשות שום דבר. יש זמן.
אבל אנחנו רוצים לעשות את זה מתוך אהבה, מתוך רגש בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגדל יטיפש
רון01/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדי
דניאלה פרייפלד31/12/2010יופי שאתה בקשר שנה+ ...ונשמע שלמרות זמן ה"רב" שאתם ביחד, רק התחלתם לגשש בקשר המיני....
הצעתי לכם למרות שפה ושם חבריכם התחילו כבר לקיים יחסי מין מלאים ...בכל זאת לא למהר
תמשיכו להכיר את עצמכם ללא החדירה כל גופכם מיני תחקרו ,תגלו מה עושה לכם טוב וטוב יותר ,איפה נעים מה עוושה לכם את זה ...מין אורלי...יש המון הנאה מינית ללא חדירה...
תנסו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך דניאלה על התגובה הבונה.
אדי31/12/2010סוף סוף תגובה לעניין.
תודה רבה לך, נקבל את העצה.
לגבי מין אוראלי, הכוונה ל"ירידות"-מגע עם הפה?
במידה ואחד מאיתנו הוא נשא מחלה מין (בינתיים אין שום תסמינים) הוא יכול להעביר לשני, לא?
נשיאת המחלה יכולה להתפרץ בשלב מסוים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך דניאלה על התגובה הבונה. - תגובה
דניאלה פרייפלד31/12/2010כן הכוונה לירידות ...אבל גם את זה אפשר לגוון ,דמיון .... ,כל עוד יש הסכמה הדדית,
גוף + פה, לשון ,אפשר בכולו....
לגבי מחלות, כן יש מחלות שיכולות לעבור דרך מין אורלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)