מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מענה
דניאל19/01/2011כן..
אבל זאת לא הבעיה שלי לגמור,הבעיה שלי זה הלחץ שמורגש לי למטה ואז צורך לשירותים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה.דניאל02/01/2011
שלום לאחרונה אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין אני כבת 18 והוא 19
שאנחנו מקיימים יחסי מין יש שתי דברים שקוראים לי אישית
אני חושבת שזה נקרא לגמור מהר..פשוט שאנחנו מקיימים יחסי מין אני בשלב כלשהו מרגישה לחץ מטורף למטה כאילו אני צריכה להתפנות ואני עוצרת אותו. היו כמה פעמים שבאמת הלכתי והייתי צריכה להתפנות אבל לא משהו רציני. אני פשוט מפחדת לשחרר את עצמי כאשר אני בסיטואציות האלו מהרעיון שייצא לי שתן. הרבה פעמים גם אחרי עצרנו לכמה זמן ואז המשכנו..פשוט מלחיץ אותי כי הבנתי שיש גם בנות שהם משפריצות..וכל זה
ועוד משהו נוסף אני משתמשת בסבון לשטיפה אינטימית אבל אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים עם ריח לא ממש טוב יכול להיות שזה בגלל שאני משתמשת בו יותר מדיי אולי?
וגם אם יש חברה שאת ממליצה עליה אני אשמח..תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל שלום
מירב שרון03/01/2011בדר"כ "לגמור מהר" הכוונה לכך שהגבר אינו שולט בשפיכה שלו ומגיע לשפיכה מוקדמת, לא נתקלתי באשה שמתלוננות על כך שהיא גומרת מהר או שבן הזוג שלה סובל מכך שהיא גומרת מהר. אם יש לך חשש שיברח פיפי תוך כדי קיום יחסי מין אז תלכי לשרותים לפניכן ותורידי ממך את הלחץ הזה. האם את מגיעה לאורגזמה עם עצמך באוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זהו
דניאל08/01/2011מכיוון שאני מאוד חדשה בכל זה ואני חושבת שאני "גומרת מהר" אני מעוד מתעייפת וזה יוצר מצב של הפסקות
ניסיתי לפניי לפנות אל השירותים וזה לא עוזר. ואורגזמה לא, אבל אני מצליחה לגמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון08/01/2011ציינת "אורגזמה לא, אבל אני מצליחה לגמור." לגמור זה להגיע לאורגזמה. את מגיעה לאורגזמה, עושה הפסקה, ואז מנסה שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)