עזרה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מענה

דניאל
    19/01/2011

כן..
    אבל זאת לא הבעיה שלי לגמור,הבעיה שלי זה הלחץ שמורגש לי למטה ואז צורך לשירותים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה.
    דניאל
    02/01/2011

שלום לאחרונה אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין אני כבת 18 והוא 19
    שאנחנו מקיימים יחסי מין יש שתי דברים שקוראים לי אישית
    אני חושבת שזה נקרא לגמור מהר..פשוט שאנחנו מקיימים יחסי מין אני בשלב כלשהו מרגישה לחץ מטורף למטה כאילו אני צריכה להתפנות ואני עוצרת אותו. היו כמה פעמים שבאמת הלכתי והייתי צריכה להתפנות אבל לא משהו רציני. אני פשוט מפחדת לשחרר את עצמי כאשר אני בסיטואציות האלו מהרעיון שייצא לי שתן. הרבה פעמים גם אחרי עצרנו לכמה זמן ואז המשכנו..פשוט מלחיץ אותי כי הבנתי שיש גם בנות שהם משפריצות..וכל זה
    ועוד משהו נוסף אני משתמשת בסבון לשטיפה אינטימית אבל אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים עם ריח לא ממש טוב יכול להיות שזה בגלל שאני משתמשת בו יותר מדיי אולי?
    וגם אם יש חברה שאת ממליצה עליה אני אשמח..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה.

הוספת תגובה

• לדניאל שלום

מירב שרון
    03/01/2011

בדר"כ "לגמור מהר" הכוונה לכך שהגבר אינו שולט בשפיכה שלו ומגיע לשפיכה מוקדמת, לא נתקלתי באשה שמתלוננות על כך שהיא גומרת מהר או שבן הזוג שלה סובל מכך שהיא גומרת מהר. אם יש לך חשש שיברח פיפי תוך כדי קיום יחסי מין אז תלכי לשרותים לפניכן ותורידי ממך את הלחץ הזה. האם את מגיעה לאורגזמה עם עצמך באוננות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו

דניאל
    08/01/2011

מכיוון שאני מאוד חדשה בכל זה ואני חושבת שאני "גומרת מהר" אני מעוד מתעייפת וזה יוצר מצב של הפסקות
    ניסיתי לפניי לפנות אל השירותים וזה לא עוזר. ואורגזמה לא, אבל אני מצליחה לגמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    08/01/2011

ציינת "אורגזמה לא, אבל אני מצליחה לגמור." לגמור זה להגיע לאורגזמה. את מגיעה לאורגזמה, עושה הפסקה, ואז מנסה שוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו