לקיחת גלולות, ממתי אפשר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת גלולות, ממתי אפשר.
    אלמוני
    03/01/2011

חברה שלי (שנינו בני 17) התחילה לקחת גלולות (מינס) ביום שישי (היום הראשון של המחזור) והמחזור שלה אמור להיגמר מחר. השאלה היא ממתי היא מוגנת מבחינת הגלולות? האם זה מהיום הראשון שנגמר המחזור או שצריך לחכות עוד חודש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקיחת גלולות, ממתי אפשר.

הוספת תגובה

• לקיחת גלולות, ממתי אפשר. - תגובה

דניאלה פרייפלד
    03/01/2011

ההמלצה שלי ,בחודש הראשון, להשתמש בכל זאת בקונדום...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגניקולוג לא אמר לחברה שלי

אלמוני
    03/01/2011

כלום לגביי זה והוא אמר שאפשרי, אבל חשבתי אולי היא לא הבינה אותו או משהו כזה...
    ממש יש לנו בעיה לעשות את זה עם קונדום, זה לא הולך לנו כמו שצריך,ואנחנו כבר בחודש אם לא חודש וחצי הפסקה, אני בכל זאת לא גומר בפנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך רואים שאתם בני 17

מאי
    04/01/2011

אתה כאילו מנסה לשכנע אותה שכן תרשה לכם לקיים יחסי מין?
    היא המליצה לך על משהו, לא לקים יחסי מין בלי קונדום בחודש הראשון, אתה יכול לבחור אם לעשות או לא לעשות את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על האיחור....אבל

דניאלה פרייפלד
    05/01/2011

רוב הגלולות היום ,מאפשרות, אם לוקחים אותם לפי הוראות הרופא ,הגנה מהיום הראשון שלוקחים אותם ...אני ממליצה גם אם קונדום לפחות בחודש הראשון
    א.אני לא יודעת מה אמר הרופא...
    ב. עד שמתרגלים לקחת יום יום את הגלולה, עלול להיות "טעות" ושוכחות...אז יש סיכון ..לכן ההמלצה שלי לתת זמן ואז יש תוספת ביטחון...
    אבל במקרה שלכם אם לא הולך עם קונדום...מי אני למנוע ...רק צריך לברר מה היו ההוראות ...אם לא בטוחים להתקשר לרופא או בבית מרקחת או בפורום לרופאי נשים

תהנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו