מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה בהעלאת הביטחון העצמיחסוי08/01/2011
אהלן אני עוד מעט בן 17 ועוד לא הייתה לי חברה ולא התנשקתי ולא כלום.. חוסר הביטחון שלי נובע מהגובה הנמוך שלי ומזה שאני רזה לא עצמות אבל לא בנוי טוב)..
אני מתלבש יפה משקיע בעצמי נקי ואני נראה די טוב אבל הגובה משפיע עלי יותר מידי..
אני מצחיק והרבה אנשים אוהבים תאופי שלי.. אבל בינינו עם כמה שאומרים שהאופי הוא הדבר החשוב אף אחת בגיל הזה לא תרצה לצאת עם מישהו שהיא מתביישת בו אלא אם הוא ממש כבש אותה והצליח לחדור אליה אבל שביל זה צריך גם הרבה ביטחון.. יש מישהי שדי נדלקתי עליה היא איתי בית ספר אני מצליח להצחיק אותה ואני מרגיש שכיף לה לידי ושהיא נהנת להיות לידי אבל זאת סתם הרגשה כזאת לא נראה לי שאני מדמיין.. מה אני צריך לעשות כדי שהיא תכיר אותי ותתחבר אלי ושהגובה שלי לא ישפיע על זה יותר מידי?! בבקשה זה דחוף ממש אני צריך דרכים בעיקר לעלות את הביטחון :S
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך עזרה בהעלאת הביטחון העצמי - תגובה
דניאלה פרייפלד08/01/2011אני לא שומעת חוסר ביטחון בדבריך ,להפך...אתה מדבר על איך אתה נראה טוב בלבוש ,איך אתה מקפיד על מראך ,שאתה חושב שאתה נראה טוב ביענך ובעיני אחרים...חוש הומור עם יכולת לצחוק על עצמך...בין דבריך אני מבינה שיש לך חברים...
אז אתה נמוך,אכן, קשה יותר לגבר, נושא הגובה..אבל עד היום אני לא מכירה בבעית הגובה( אלא אם אתה נמוך, בגדר גמד )שהפריע לבחור למצא בחייו קשר משמעותי!!!
לא יעזור לך, אני יודעת ,אם אני אומר לך שאין אחד/ת שלא רוצה לשנות משהו בו/ה
אפילו היפים/ות ביותר בעינך...
ויש גם נשים נמוכות בעולם....
אז הגוף הוא המיכל לאופי שלך....ואם החבילה נמוכה אך יש בו עולם ומלואו בפנים יהיה בחורה שיזה את הפטנציאל שבך...
לגבי אותה בחורה שמוצאת כן בעיניך ...תזמין אותה לסרט או לשתות משהו...תתחיל איתה כאילו היתה בגבהה אחר...
רק מה תהיה מוכן לזה שתפגע ושהיא תגיד לך שהיא לא מוכנה...אך יכול להיות הרבה סיבות ולא הגובה שלך שמונע ממנה לצאת איתך....להיפגע זה חלק מהחיים מזה גם לומדים..וגם ההכי יפים וההכי גבהים נפגעים....אם תפחד לקחת סיכון אם תפחד להיפגע אתה תהיה "משותק" ולא תעז וכך אולי תפספס..את ההיא שתהיה מוכנה לצאת עם אישיותך ולא עם גוהבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי08/01/2011אני מבין מה שאת אומרת אבל אני חושב שזה בגיל יותר מתקדם בגילאי ה-20 שהאופי באמת הוא זה ששולט אם תהייה בקשר.. אבל בגיל שלנו היופי והחיצוניות משפיעה הרבה יותר אני שומע בנות מדברות עם עצמן על הבנים ואם מישהו לא נראה מספי טוב הם ישללו אותו אפילו אם האופי שלו זהב.. ולעומת זאת הילדים שהם הכי חרא שיש אבל החתיכים הם אלה שמצליחים ליצור קשרים.. אומנם לא לזמן ארוך כי הם חראות אבל בינינו כול הבנות בגיל שלנו יעדיפו את אותם "חתיכים" מאשר אלה שנראים פחות טוב אבל עם אופי הרבה יותר טוב..
ובגלל זה גם קשה לי להתחיל עם בחורות בעיקר היותר יפות כי הן שמות על אלה שנראים הכי טוב בבצפר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד08/01/2011יופי ענין אישי מאד!!!! מה יפה בעינך אינו יפה בעיני האחר.....
נכון בגיך ילדים נוטים להיות בקב' ויש לחץ חברתי באותה קב' וכללי התנהגות...אך שהם/הן לבד האישיות הלא קבוצתית פועלת....לרוב...
ואתה רוצה להיות גבהההההה וחרא או בגבה שלך ולהיות בן אדם....
ולא לא מחויב שתחכה עד גיל 20.....אם תנסה להסתכל סביבך, מי לא בקב' שבוחרות את היפים, חוץ מזה ,אמרת ,שחוץ מגובך אתה,בעינך, שאתה נאה!!!!!!
גם אתה צריך לתת לצד השני הזדמנות..נשמע שקטלת את כל הבחורות!!!!!
לא לנסות עם בחורה שמראש אין לך סיכוי שיוצאת רק עם החרא אלא אחרות אולי אותה אחת שאתה מתחיל ליצור איתה קשר ...זה מתחיל בקטן צחוקים ...ואז אחד מהצדדים חייב לקחת את הצעד הבא עם כל הסיכון שהרגש יפגע אך שוב ..לא כל סירוב תתבסס על הגובה ....יש הרבה סיבות למה X לא רוצה לצאת עם Y
ווווואאאאאםםםם בכל זאת תחכה עד גיל 20 חיים הום עד 100 .....יותר רצוי קשר טוב עמוק עם אישיות מאשר "חרא " ועוד "חרא" לפעים זה יותר פוגע מאשר לחכות להתנסות אמיתית....להיות מי שאתה לא להסתכל סביבך.....עם כל הקושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)