מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה נורא מוזר....08/01/2011
אני בת 15 וחצי, יצאתי עם בחור שנתיים שלמות ולא היה בנינו כלום
כעת אני יוצאת עם מישהו חודש, ואני מרגישה שאני מוכנה אתו למרות התקופה הקצרה
אבל מצד שני הוא ייקח את זה במובן מאליו כי אנו רק חודש ביחד ולא יעריך
עצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נורא מוזר - תגובה
דניאלה פרייפלד08/01/2011לא ברור לי מה את מבקשת לשמע ....
אם יצאת עם בחור שנתיים, לדעתי ,היה בניכם דברים כמו קשר ,אכפתיות ..ועוד
אחרי חודש מה הספקתם לבנות כקשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם עם.....
....09/01/2011גם עם הבחור שאני יוצאת אתו כעת, היה את האכפתיות הקשר ההדוק- רק בתור ידיד של שנים.
הבחור שיצאתי אתו שנתיים, הוא בגד בי כנראה מהסיבה שלא יכולתי לענות לצרכיו...אך נפגעתי ממנו מפני שהבגידות לאו דווקא היו סקס. אלא נשיקות; זה משהו שאני כן יכולה לתת לו.
והידיד שהשכיח לי אותו, שכעת אני יוצאת אתו.. אני מרגישה שזה כאן ועכשיו.. תוכלי לתת לי עצות כמו מתי, איך לדבר אתו על זה וכדומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
דנה09/01/2011הייתי במצב דומה מאוד מזדהה עם הרגשות שלך מאמי תיכנסי אלי לפייס דנה אהרון ותראי איך אני עשיתי את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם עם..... - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011איך לדבר איתו על מה?ומתי מה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שלא הבנת אותי
...10/01/2011אני מתכוונת על לדבר אתו על כך שהיני רוצה לקיים אתו יחסי מין, הוא מכיר אותי בתור אחת "השמורה בעיר" שאינה תעלה בדעתה בכלל דבר כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שלא הבנת אותי - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011אני מרגישה שאת לקחת על עצמך" לעבד את בתוליך " כמסימה....כי כולם חושבים ואת לא רוצה להיות המוקד של כולם חושבים עלי כך ולכן קדימה אני אראה להם...!!!
אבל את רק בת 15 לאן את רצה?!!!
כך לא היתי ממליצה לך לקיים את המפגש המיני הראשון שלך...
לא נורא בגילך להיות השמורה בעיר...
מיניות זה לא = פין לפות...
מיניות מממששששששש מעבר לזה לא שאני דוגלת שהראשון אמור להיות בן זוגך לעתיד אבל כן מעבר למפגש כלא להיות "שמורה" יותר
מיניות "בריאה" יותר רצוי שיהי בו קשר ואז הכרות גופנית הדדית ואז עד הסוף....
יכול להיות שאת חושבת שאת מוכנה אך לרוב מהתגובות שאני מקבלת אפילו כאן בפורום
מוקדם מדי, מהר מדי = הרגשה של למה עשיתי זאת כך ועכשיו ....
אם את מרגישה שאת צריכה לדבר על סימן שאולי אתם לא שם....
קחי את זמנך לא כדאי לרוץ בגלל לחץ חיצוני...
ולכן לא אוכל לעזור לך, איך להתקדם ש = את אולי לא כל כך מוכנה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)