טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אם חבר שלי גמר, ניקה את עצמו עם נייר ואחכ נכנס למיטה כשהוא ערום התכסה בסמיכה
יכול להיות שהיתה עוד טיפה של זרע על השמיכה ואחכ כשהוא יצא אני נכנסתי ערומה למיטה והתכסתי בסמיכה אבל לא איפה שהוא שכב, בצד השני- אולי הסמיכה קצת זזה.. האם אפשר להיכנס לריון מזה? האם יש חשש? האם לקחת פוסטינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמה הבהרות: 1.נכנסתי למיטה כמה זמן אחריו 2.אני בכלל לא בטוחה שהיה טיפה זרע על השמיכה 3.לא שכבתי איפה שהוא שכב במיטה 4.שכבתי על הצד ככה שפתח הנרתיק היה בין רגלי 5.לא התרטבתי בכל צורה כשיצאתי מהמיטה- כלומר לא הרגשתי שעלה עלי זרע לאחר כמה שעות עשיתי מקלחת
בבקשה תשובה... בבקשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד