מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלאלמוני09/01/2011
שלום ,אני בן 15 עוד מעט והיתי עם הרבה בנות וממש לא היתי בקטע
היתי בברכה וראיתי ילד טיפה קטן ממני מאונן וזה ממש הדליק אותי
אני לא יודע מה לעשות?
אני יודע שתגידי לי שבגיל כזה יש בילבול מיני אני אולי תוכלי להגיד לי טיפה יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2011אין הרבה יותר זה מיני וזה הדליק...יכול להיות שמה שהדליק אותך היו המחשבות הנלוות ..אם בחורה היתה עושה לך אם שחקנית היתה שם ולא ממש המעשה עצמו...
בנים בגילך יכולים להתחרמן מחתול כי אולי איזה בחורה יפה חתיכה ליטפה ...מבין...
ונכון חלק מגיל ההתבגרות בלבול כולל מיני..אז לא להיכנס ללחץ ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי יקר
קש"ת17/01/2011אנונימי יקר,
לא פירטת יותר מדי לגבי העבר שלך עם בנות, לגבי המשיכה שלך אליהן ולמה אתה מתכוון שאתה אומר ש"לא היית בקטע". לא פירטת גם אם אתה חש משיכה כלפי בנים באופן כללי, או שהתחושה הזאת היתה מוגבלת רק לתקרית שתיארת. לכן, קשה לי לתת לך תשובה מלאה ומפורטת.
אני כן יכול לומר לך כמה דברים:
הראשון – מין באופן כללי זה דבר מדליק, בעיקר כשאתה נער מתבגר (אבל זה ממשיך גם הרבה אחרי). כשרואים בנאדם בסיטואציה מינית, גם אם לא נמשכים אליו באופן ספציפי, טבעי מאוד לחוש התרגשות מינית בעצמנו. זה לא בהכרח אומר שום דבר.
כמו שכבר אמרתי, לא פירטת יותר מדי לגבי עצמך ולגבי המשיכה שלך לאף אחד מהמינים. בכל מקרה, הדבר השני שחשוב לי לומר לך זה שגם אם אתה כן מוצא את עצמך נמשך לבנים והתכוונת ש"לא היית בקטע" של אותן בנות רבות שהיית אתן – זה בסדר גמור! ישנם בנים רבים שמרגישים כך, וזו אינה בעיה. אם אתה מתלבט - אין צורך להחליט עכשיו. לגיטימי בהחלט לחקור, להתנסות, להתלבט ולהתחבט – עד שמצליחים להיסגר על משהו שמרגישים שהוא נכון עבורנו. שנית, שום דבר אינו סופי ופאטאלי – אם בהמשך הדרך מגלים שנחפזנו להחליט, והדברים מורכבים יותר משחשבנו, תמיד אפשר לשנות כיוון או לפתוח כיוון אופציונאלי נוסף.
שיהיה בהצלחה,
אבירם
קש"ת – קשב ותמיכה לקהילה הגאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאבירם על התגובה המקיפה :)
מירב שרון20/01/2011ושמחה שיש לנו נציג מקש"ת שעונה לבני הנוער שמתחבטים בנוגע לנטייה המינית שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)