מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לגבי אוננות כמעט
שי19/01/2011ולא מאונן ובכל זאת המצב כפי שציינתי. אודה מאד אם תאמרי לי כיצד ניתן להגביר את כמות הזרע. [שמעתי משהו על פרוטאין אבל אינני יודע מה זה] תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות זרע קטנהשי11/01/2011
כאשר אני מאונן או מקיים יחסים ברגע השפיכה יוצא לי מהבולבול רק טיפה אחת של זרע. וזהו אחרי זה הבולבול מתקטן ולא יוצא יותר ולפי מה שהבנתי צריך לצאת הרבה יותר. השאלה שלי 1 האם מצב זה נורמלי . 2.האם זה יכול לפגוע בפיריון. 3. האם ישנה דרך להגביר את כמות הזרע. דרך אגב יש לי בולבול 17 ס''מ אם זה קשור. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשי שלום
מירב שרון11/01/2011אין קשר בין אורך הפין לכמות הזרע בשפיכה. ואין קשר בין כמות הזרע לפריון - כאן האיכות של הזרע יותר חשובה מהכמות. אם תפחית בתדירות של אוננות/קיום יחסי מין אז סביר להניח שתראה שכמות הנוזל שיוצאת בשפיכה תגדל. לגבי אורך הפין שלך, הוא בטווח הנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ישנה דרך
שי13/01/2011כלשהי להגדיל את כמות הזרע. זה חשוב לי מאוד.[אני מקיים יחסי מין פעמים בשבוע ובכל זאת יוצא לי רק טיפה אחת]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה התדירות של אוננות?
מירב שרון13/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות זרע קטנה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר19/01/2011מה ז'תומרת כמות קטנה של זרע? האם יוצאת כמות של כפית? זו כמות נורמלית. האם אתה מאונן הרבה? אין קשר בין הפיריון לכמות הזרע. נסה לא לאונן מספר ימים ואז תראה איזו כמות זרע יוצאת.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוצא לי ממש רק טיפה אחת
שי20/01/2011ואני מקיים יחסים פעמים בשבוע בערך. ולא מאונן בדרך כלל [רק לעיתים רחוקות ממש] ובכל זאת יוצא לי רק טיפה אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)