טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני יודע שהשאלה הזו היא לא כ"כ קשורה אבל אין לי את מי לשאול פשוט.. יש לי מן נקודה כזו על איבר המין שהיא כמו מן עור כזה מיותר אבל אני לא בטוח לאן ולמי אני צריך לפנות עם הבעיה הזו ע"מ לקבל טיפול?(רופא עור/אורולוג) אני לא כ"כ יודע מה כל אחד מהם עושה.
אני עוד נער בן 17 ואני לא רוצה לספר את זה להורים יש אפשרות שזה יהיה "חסוי"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מעדיף גם לא ללכת לרופא ילדים שלי כי בכל זאת הוא מכיר אותי(והוא זוכר אותי גם..) זה תפקיד של רופא עור בדר"כ? אפשר לגשת אליו?? ועוד פעם סליחה למרות שאני לא בטוח שזה קשור לפה אבל זה נורא מטריד אותי במחשבות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד