מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהטליה12/01/2011
שלום, אני בת 18 וחצי אני בתולה ומאוד מעוניינת להתחיל לקיים יחסי מין. ואני באמת מרגישה מוכנה לכך. הבעיה היא שכשאני ואותו הפרטנר מגיעים לסיטואציות מינית כלשהי ומגיע "רגע האמת", אני מתחילה לפחד ולחשוב, ואני נסגרת ולא מסוגלת להשתחרר ולהרגיש בנוח עם עצמי ליד אותו גבר. ובנוסף לכך, הידיעה שאני בתולה וחסרת ניסיון מיני לעומת גברים אחרים [לא נתקלתי במישהו שהוא לא חסר ניסיון, כלומר בתול.] מלחיצה אותי. איך אני יכולה להתמודד עם הבעיה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טליה
דניאלה פרייפלד12/01/2011עד אותו רגע ניתן לעשות, ההדית הכל ....
איך את עם גופך...מיניותך
האם יש רקע דתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טליה14/01/2011כן אני באה מבית מסורתי, ואין לי בעיה עם המיניות שלי אני גם אוהבת את הגוף שלי ושלמה איתו.. הבעיה שלי היא בעיקר הלחץ מחוסר הניסיון ואולי גם מהרקע הדתי.. מה עושים אני כן שלמה עם הרצון שלי לקיים יחסי מין ואני אוהבת את הגוף שלי אבל אני פשוט לא מצליחה. ברגע שאני מתחילה ומגיע הרגע אני לא מצליחה להירגע ולהרגיש בנוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד14/01/2011הרגע שאת מדברת עליו ...החדירה עצמה או בכלל לתת את גופך לשני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)