מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מוקדמתבן 1712/01/2011
אהלן דוקטור.
אני בן 17, מקיים יחסי מין כבר במשך יותר משנה , בתדירות של בערך אחת לשבוע ואפשר להגיד שמהפעם הראשונה שלי אני מגיע לגמירה תוך דקה או 2.
כאשר עם קונדום אני רוב הזמן מצליח להחזיק רק 5-6 דקות.
יש פעמים נדירות שאני מחזיק רבע שעה וגם עשרים דקות.
אני באמת אובד עצות, זה נורא פוגע לי בבטחון העצמי ואני מפחד שיהיו לזה השלכות בעתיד.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 17
דניאלה פרייפלד12/01/2011כנראה, יש יותר תחושה, פינית, כאשר אינך עם קונדום ולכן אתה חושב שאתה גומר מהר...נכון יותר מהר מאשר עם קונדום ,,
רבע שעה עד שעה עם או בלי קונדום
והאם אתה יכול לחוש את הרגע האל חזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אני מרגיש את נקודת האל חזור
בן 1712/01/2011מה שמטריד אותי יותר זה הקטע של מין עם קונדום, שאני גם גומר די מהר למרות שקונדום אמור לעכב את השפיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אני מרגיש את נקודת האל חזור - תגובה
דניאלה פרייפלד14/01/20115-7 דק' אינו נחשב מהר
מהר אומר ש% הפעמים רבה יותר שלא מצליחים להחדיר, כי פולטים בחוץ או עד דקה בחדירה...
אם אתה יודע את נק האל חזור תנסה לעצור ואז להמשיך או לשנות תנוחה שפחות מגרה אותך או הראש תחשוב על דבר פחות מגרה ....
תנסה ותראה עם זה קצת עוזר
אני מציע לך לעשות כמה מפגשים ללא חדירה כך תוכל להינות במפגש מיני ללא לחץ תן לפין "להתנתק" מהלחץ שהוא נמצא בו ותקיים מפגש ללא הלחץ תגמור מהר או לא הפעם....
ואז שאתה אפשרת זמן להירגע תנסה שוב ותנסה עם הקשבה לעצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)