מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיה דחופה בקשר לביצה הימיניתששששששששששששש12/01/2011
אני הרגשתי פתאום שהביצה הימינית שלי נעלמה בזמן שאוננתי חזק והיא נכנסה לי לבפנים לתוך הגוף ורק כאשר לחצתי על המקום היא יצא וחזרה לשק האשכים.
יש לי כמה שאלות בנושא:!!!
מה זה הדבר הזה?
האם זה יכול לקרות? וקורה להרבה אנשים?
האם זה מסמל משהו כמו מחלה?
האם אני צריך להיבדק?
האם זה יכול להיות סימן לעקרות?
ועם אני אני צריך להיבדק תוכלי להביא לי מקומות בראשון לציון שאני יכול ללכת אליהם ושלא צריך עם ההורים ושזה לא יגיע להורים ?
דרך הגב אני בן 16.5
בבקשה תענו לי מהר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניתי את שאלתך לד"ר חרותי
מירב שרון12/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה שתענה לי מהר
ששששששששששששש13/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה דחופה בקשר לביצה הימינית - תגובה
12/01/2011האשך נמצא בשק האשכים והוא יכול לעלות למעלה חלק מהדרך. זה טבעי. זה קורה בעת עוררות מינית לדוגמא, או אם קר לך.
אם הוא עולה את כל הדרך או שהוא לא יורד, זה מצריך בדיקה ואולי גם טיפול כדי למנוע זאת. הכי פשוט זה לגשת לרופא/ה משפחה או ילדים (היכן שאתה מטופל). זה ממש לא סימן לעקרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא עלתה בזמן שאוננתי
ששששששששששששש13/01/2011הוא עלה במזמן שאוננתי וכנראה לחצתי על הביצה אז היא עלתה.
יש לי ממה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/01/2011לפי ההסבר המקיף של ד"ר חרותי, מה שאת מתאר זה בסדר ואין לך ממה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)