יש לי בעיההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיההה
    ירון
    10/12/2007

של גמירה מוגדמת וזה מבאס מה עושים עם זה למה אני גומר כך כך מהר אבל זה רק שאני שוכב עם בחורה עם מישהי יורדת לי הוא מביא לי ביד לוקח לי הרבה זמן לגמור למה שאני שוכב אני גומר מהר תעזרו לי בבקשהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיההה

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה

11/12/2007

כנראה בחדירה אתה עדיין חסר נסיון או נרגש מדי ואין לך שליטה. בן כמה אתה? האם יש לך חברה קבועה? מה זה מהר מבחינתך? האם אתה שולט על עיתוי השפיכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ב 18 ויש לי חברה אנו שוכבי בערך

ירון
    11/12/2007

בערך חודש יש לי ניסיון היא שכבתי עם עוד בנות ואני גומר אחרי 5 או 10 דקות תעזרו לי בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-69

מירב שרון
    11/12/2007

שפיכה אחרי 5 או 10 דקות זה לא בדיוק שפיכה מוקדמת. לאחרונה נעשה מחקר על תרופה חדשה לשפיכה מוקדמת, תרופה בשם DAPOXETINE, והמשתתפים במחקר היו צריכים לעמוד בקריטריונים מסויימים. במחקר האבחנה של שפיכה מהירה הייתה שהגבר מגיע לשפיכה עד דקה מרגע חדירה. כמובן ששפיכה מוקדמת זה גם תלוי הרגשה, אם אתה מרגיש שזה מוקדם מדי להגיע לשפיכה ואתה רוצה לשנות ו/או לשפר את יכולת השליטה אז יש מה לעשות. אני ממליצה לך לרכוש את הספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר. שם תמצא תרגילים שאתה יכול לעשות כדי לשפר את יכולת השליטה בשפיכה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ירון
    12/12/2007

תודה רבה לכל מי שעזר ל י

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו