מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח לעשות סקס עם חברה שליבן 1713/01/2011
אני בן 17 מאיזור הצפון,
אני ניסיתי לקיים יחסי מין עם חברה שלי כבר 4 פעמים כל פעם שאני מתחיל...
היא כולה רטובה כבר... אני מחדיר אצבעות והכל ולי ממש ממש עומד.
אני ניגש לשם מנסה לחדור לתוכה ולאט לאט הוא מתחיל לצנוח לי...
הוא ניהיה פחות קשה ולא מצליח לחדור פנימה בגלל זה
אני כל כך כבר לא יודע מה לעשות אני מיואש ונבוך כל פעם מחדש
כבר חשבתי אפילו לקחת ויאגרה או משהו אני יודע. עומד לי תמיד הכל תקין וזה רק שאני ניגש לשמה ממש לחדירה עצמה הוא ניהיה פחות קשה על פעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון13/01/2011האם לחברה שלך יש ניסיון מיני קודם או ששניכם הראשונים אחד של השני? אם אתה הראשון שלה, האם לה יש חששות לגבי קיום יחסי מין איתן ו/או בכלל? אני מנסה לברר אם הקושי מתבטא אצלך אך קשור גם בה או שבשל חוויות "כושלות" בסקס איתה פיתחת מעין חרדת ביצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בן 1714/01/2011אנחנו הראשונים אחד של השני.
אין לאף אחד מאיתנו איזה חוויות רעות מהעבר או דבירם כאלו
אנחנו ממש להוטים ורוצים
הוא פשוט מפסיק לעמוד כל פעם שניגשים לזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו בבקשה
בן 1715/01/2011???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מירב שרון16/01/2011האם היא מאפשרת לך להחדירה אצבע לנרתיק שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,
בן 1717/01/2011החדרתי המון פעמים כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/01/2011אילו המחשבות עוברות לך בראש כאשר אתה מנסה לחדור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה המשך
בן 1719/01/2011אני חושב שאני די בלחץ שנובע ממס הפעמים שניסיתי ולא הצלחתי
אני לא יודע איך להתגבר על זה ולהשאיר אותו עומד
(ושוב ממש אין לי בעיה עם זיקפה וזה בכלל בכלל ממש היפך, רק בקטע של הסקס זה קורה אני מת לעבור כבר תפעם ראשונה הזאת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחדיר לה כשהיא יושבת
כואב הלב ..!!19/01/2011למה לא ניסית להחדיר לה כשהיא יושבת על הכסא..
היא תשב על הכסא ואז אתה בא ומחדיר לה זה אולי יצליח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר, ???
בן 1720/01/2011אפשר תשובה מקצועית בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון20/01/2011ממה שאתה מתאר אני מניחה שפיתחת מעין "חרדת ביצוע", ולכןבנסיון חדירה, הזקפה נחלשת. אני מציעה שתחזרו בחזרה לעשות את כל מה שנרא outer-sex כל המשחק המוקדם שאינו כולל חדירה, להוריד קצת לחץ מכל הנושא של החדירה. האם יצא לך לדבר על זה עם חברה שלך? לבטא את התסכול שלך בנדון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)