מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תענו זה דחוף לי ביותררר.....10/12/2007
אז ככה אתמול אני וחבר שלי שכבנו[הייתי בתולה] והוא לא הצליח להכניס כי אמר שהחור שלי יותר מדיי קטן וניסינו הרבה תנוחות ואחרי חצי שעה הוא הצליח להחדיר את הכיפה,ולאט לאט נכנס כולו ולאחר כמה שעות שמתי לב שהכל אצלי נפוח ומסביב לנרטיק יש נפיחות בצבע סגול,וקארתי שלבנות שיש להן פתח נורא צר צריכות לעשות ניתוח...האם יש סיכוי שפגעתי בעצמי או עוד משהו שכדיי לי להיזהר ממנו כי עכשיו אני ממש בלחץ ואשמח את תגידו לי רק על תציאו לי ללכת לרופא :(
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
טל10/12/2007בראש ובראשונה, מה המצב עכשיו? הנפיחות עברה? עדיין יש כאבים?
להבא תדעי שאם לא הולך לא עושים בכוח! יכול להיות שלא היית מסוככת מספיק? אם כך היית יכולה לגרום גם לחבלות פנימיות והאמיני לי המצב לא נעים.
גם אם העניין לא היה סיכוך אלא התכווצות של השרירים מלחץ וכו' עדיין אין שום סיבה לעשות זאת בכוח, לנשום עמוק, להירגע, מוזיקה אולי..כל דבר שיגרום לך להרגיש בנוח.
יש תופעה המכונה וגיניזמוס שקשורה בכיווץ של השרירים הנרתיקיים. לאיבחון כזה כמובן צריך לגשת לרופא\ה מוסמך\ת.
אני מציעה לך בכל אופן לגשת לרופא\ה עכשיו אחרי שקיימת יחסי מין בכדי לעשות בדיקה כללית ולוודא שהכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון11/12/2007אני מבינה שאת מתנגדת לעבור בדיקה גניקולוגית אבל לא ציינת מדוע. אם את חוששת שנגרם נזק כלשהו בעקבות קיום יחסי מין, את יכולה להגיע לרופאת נשים על מנת לשלול את זה וזה יכול לעזור לך להירגע שלא נגרם נזק. מצטרפת לעצות של טל, בכוח אף פעם לא כדאי, וכנראה שאת לא היית מוכנה לזה עדיין, לא מבחינה פיזית ולא מבחינה נפשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)