שאלה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה!
    אמיר
    16/01/2011

אני בן 15 ובחיים לא אוננתי.
    אמרו לי פעם שאם אני לא אאונן ולא אתאמן על זה תהיה לי בעיה קשה שאני אקיים יחסי מין עם מישהי ואגמור מהר
    מה לעשות?
    אני לא כזה שמאונן ואני לא חושב שאני אעשה את זה בזמן הקרוב.
    האם באמת בכל פעם שאקיים יחסי מין אני אגמור מהר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה!

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

מירב שרון
    16/01/2011

לפי התיאוריה הזאת, כל אלה שאינם מאוננים מפאת איסור של דת למשל סובלים מבעיה של שפיכה מוקדמת, וזה לא נכון. שפיכה מוקדמת יכולה להיגרם בשל כל מיני סיבות. האם אתה מונע מעצמך לאונן מפאת סיבה כלשהי? או לחילופין אין לך צורך בכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אמיר
    17/01/2011

אני לא אדם דתי ואני לא מאונן בגלל סיבות דתיות.
    פשוט אני לא רוצה לעשות את זה.
    אז אם אני לא מאונן,יכולה להיווצר בעיה של שפיכת מוקדמת כאשר אקיים יחסי מין בפעם הראשונה? (להתייחס אך ורק לעובדה שאני לא מאונן)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    20/01/2011

אין מחקר שיראה לך קשר בין זה שאינך מאונן לבין שפיכה מוקדמת. לעומת זאת מחקרים מראים שיש קשר בין הרגלי אוננות לשפכה מוקדמת. בנים שמאוננים וממהרים להגיע לשפיכה על ידי אוננות בעצם מרגילים את עצמם להגיע מהר לשפיכה ואז זה עלול להשפיע בעתיד על היכולת שלהם להיות בשליטה (לאבד שליטה) על השפיכה בזמן קיום יחסי מין.
    אבל ברור שאם אינך מגיע לפורקן באופן עצמאי, עלול לקרות מצב שבפעם הראשונה שתגיע למצב שתקיים יחסי מין, תתרגש מאוד, ותהיה פחות בשליטה, אבל זה נכון גם לגבי מי שכן מאונן. מדוע אינך מאונן? לא רוצה כי לא בא לך? אין לך צורך בכך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו