מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!אמיר16/01/2011
אני בן 15 ובחיים לא אוננתי.
אמרו לי פעם שאם אני לא אאונן ולא אתאמן על זה תהיה לי בעיה קשה שאני אקיים יחסי מין עם מישהי ואגמור מהר
מה לעשות?
אני לא כזה שמאונן ואני לא חושב שאני אעשה את זה בזמן הקרוב.
האם באמת בכל פעם שאקיים יחסי מין אני אגמור מהר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון16/01/2011לפי התיאוריה הזאת, כל אלה שאינם מאוננים מפאת איסור של דת למשל סובלים מבעיה של שפיכה מוקדמת, וזה לא נכון. שפיכה מוקדמת יכולה להיגרם בשל כל מיני סיבות. האם אתה מונע מעצמך לאונן מפאת סיבה כלשהי? או לחילופין אין לך צורך בכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אמיר17/01/2011אני לא אדם דתי ואני לא מאונן בגלל סיבות דתיות.
פשוט אני לא רוצה לעשות את זה.
אז אם אני לא מאונן,יכולה להיווצר בעיה של שפיכת מוקדמת כאשר אקיים יחסי מין בפעם הראשונה? (להתייחס אך ורק לעובדה שאני לא מאונן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון20/01/2011אין מחקר שיראה לך קשר בין זה שאינך מאונן לבין שפיכה מוקדמת. לעומת זאת מחקרים מראים שיש קשר בין הרגלי אוננות לשפכה מוקדמת. בנים שמאוננים וממהרים להגיע לשפיכה על ידי אוננות בעצם מרגילים את עצמם להגיע מהר לשפיכה ואז זה עלול להשפיע בעתיד על היכולת שלהם להיות בשליטה (לאבד שליטה) על השפיכה בזמן קיום יחסי מין.
אבל ברור שאם אינך מגיע לפורקן באופן עצמאי, עלול לקרות מצב שבפעם הראשונה שתגיע למצב שתקיים יחסי מין, תתרגש מאוד, ותהיה פחות בשליטה, אבל זה נכון גם לגבי מי שכן מאונן. מדוע אינך מאונן? לא רוצה כי לא בא לך? אין לך צורך בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)