עושה הרבה סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עושה הרבה סקס
    מאי
    19/01/2011

היי אני בת 20 קוראים לי מאי אני מתל אביב אני מרגישה שהגוף שלי צריך סקס יש לי חבר בן 21 אבל אני רוצה לעשות סקס עם מישהוא בן 28 גדול אני מאוננת הרבה מול המחשב אני שמה תמונה של לירון לבו אם אתם מכירים ומרגישה שבלי שהוא יזיין אותי השאלה שלי היא מה לעשות אני מכירה בחור בן 28 ואני דלוקה עליו חבר שלי לא יודע מי זה שאני רואה אותו והא מדבר איתי אני כל פעם הפיטמות שלי מיזדקרות ואני נעשית חרמנית ומרגישה שבלי לקבל החדרות חזקות מימנו שיזיין אותי חזק מה לעשותת אני צריכה תשובה דחוף האא והאם אני קטנה לסקס חבר שלי פעם אחת שאל אותי אם אני רוצה לעשות איתו אמרתי לא אני עוד לא מוכנה בלב שלי אני כן אבל לא איתו אם מי שאני מכירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עושה הרבה סקס

הוספת תגובה

• למאי שלום

מירב שרון
    19/01/2011

בסוף ההודעה שאלת אם את קטנה מדי בשביל סקס, את בת 20, קטנה את כבר לא....אולי מדובר כאן בהודעה כוזבת? אם כן, זה פורום רציני, נא להתייחס אליו ברצינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו