מאוננת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוננת
    כואב הלב ..!!
    19/01/2011

בבקשה אני בת 18 מבקשת לדעת איך להתאונן בצורה שנותנת הנאה מלאה אני תמיד מדמינת לעצמי שיש לידי גבר ממש מחדיר לי ועומד לו ותמיד מנשק את החזה שלייייייי עד כדי מכאיבה עצמי אבל תנו לי דרכים שונים אני לא מורידה את כל הבגדים ולא מכניסה משהו לבפנים מה לעשות לקבל הנאה מלאהההההה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוננת

הוספת תגובה

• לרואן שלום

מירב שרון
    19/01/2011

אפשר לגוון בפנטזיות המיניות. האם את מגיעה עם עצמך לאורגזמה על ידי אוננות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

כואב הלב ..!!
    19/01/2011

לא כל כך הבנתי למה את מתכוונת אבל לא ענית על שאלתי באמת רוצה לעשות משהו שיתן לי הנאה גדולה ולהרגיש באמת שאני שוכבת עם גבר ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    20/01/2011

מה לא הבנת מתוך מה שאמרתי? בעזרת פנטזיה מינית את יכולה לדמיין שאת באמת שוכבת עם גבר. ושאלתי האם את מגיעה עם עצמך לאורגזמה, לסיפוק על ידי אוננות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו