שפיכה מוקדמת רצינית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת רצינית.
    שמוליק
    25/01/2011

שלום.. אני בן 20 ועדיין לא הייתה לי היתנסות מינית חוץ מנשיקה. ואני תמיד מתחמק מסקס בגלל הגודל של האיבר שלי שהוא 13 ס"מ וגם כשאני מאוננן אני גומר פחות מדקה. יש איזה פיתרון לשפיכה מוקדמת ולגודל האיבר בעתיד.?

תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת רצינית.

הוספת תגובה

• לשמוליק שלום

מירב שרון
    25/01/2011

לגבי שפיכה מוקדמת, אתה יכול להיכנס לגוגל ולקרוא לגבי תרגילים שנקראים התחל-הפסק, תתרגל אותם וזה יעזור לך ללמוד איך לשלוט על השפיכה. לגבי אורך הפין שלך, שלך הוא כמעט בטווח הנורמה, וחוץ מזה שאין שום משמעות לאורך. רוב הבנות מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמו אז לאורך אין חשיבות, מה שחשוב זה היכולת שלך ללמוד איך לענג את בת הזוג שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירב

שמוליק
    29/01/2011

השאלה שלי היא בעצם אם עדין לא קיימתי יחסי מין ואני גומר מהר משפיכה מוקדמת יש אפשרות שאחרי כמה פעמים של סקס זה ישתנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשמוליק שלום

מירב שרון
    29/01/2011

הכול יכול להיות אך אם באוננות הרגלת את עצמך לגמור מהר, יש סבירות יותר גבוהה שזה יקרה גם בסקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו