כאב חזק באיבר המין לאחר אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חזק באיבר המין לאחר אוננות
    חיים
    26/01/2011

אני בן 19 וכל פעם לאחר אוננות האיבר מין שלי נשאר מתוח גם כשהוא יורד‏(‏לא יורד למצבו הטבעי‏)‏וכן מופיע כאב חזק מאוד באיבר עד שאני מרפה אותו במים חמים רציתי לשאול אם זה מוכר ומה זה ומה ניתן לעשות בענין מעבר למים חמים שזה פתרון חלקי,אני חושש שבעתיד שאקיים יחסי מין זה מאוד יכאב לי באמצע הסקס ולא אוכל להמשיך.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב חזק באיבר המין לאחר אוננות - תגובה

דניאלה פרייפלד
    26/01/2011

אני מציע לך לפנות לאורולוג...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה

חיים
    26/01/2011

הייתי בעבר אצל אורולוג שבדק אותי וטען שלא מדובר בשום מחלה וזה לא חריג,עניין של זמן עד שיעבור,העניין שזה נמשך כבר הרבה זמן ולא עובר והכאבים חזקים מאוד כל פעם אחרי אוננות.תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    26/01/2011

תלך לאורולוג אחר לקבל דעה שניה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו