מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה.. זה די דחוףאילור26/01/2011
היי אני אילור, אני בת 16 וחצי
ויש לי חבר (בפעם הראשונה) כבר 3 חודשים
והאמת היא שאין לי בכלל ניסיון עם המצב אינטימים בין בנים לבנות
האמת היא שאנחנו התחלנו לעשות סקס יבש.. ואיכשהו אני מרגישה שמשהו שם לא עובד
הוא נוגע בי ומלטף אותי ולאט לאט יורדים הבגדים אבל איכשהו יוצא שרק אני ערומה בכל הסיטואציה וזה לא מרגיש לי נכון..
מה צריך לעשות במצבים כאלה ? איך ליזום מה אני אמורה בכלל לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/01/2011קודם כל לדבר איתו על זה, האם כבר פתחת איתו את הנושא הזה ואיך שאת מרגישה בנדון? עכשיו סקס יבש זה כאשר יש בגדים או לפחות תחתונים, אז כאן זה סקס יבש בגלל שהוא נשאר עם בגדים ואת נשארת ערומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למירב
אילור26/01/2011האמת שלא.. יש לו הרבה ניסיון
והוא חבר ראשון שלי.. ואני דיי מתביישת לדבר איתו על זה
מוזר לי שזה ככה גם אני לא מבינה כ"כ ממה הוא נהנה כי בכל זאת הוא נשאר עם בגדים..
לא לדבר על זה שזה נראלי מוזר שאני ככה והוא ככה
ואני די מובכת מכל הסיטואציה של לנסות ולהוריד לו גם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון27/01/2011חלק מבניית זוגיות ומיניות בריאה זה לעבוד על התקשורת המינית ביניכם, להתגבר על המבוכה זה תהליך, את יכולה להראות לו את מה שכתבת כאן בפורום בתור התחלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)