מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהגלית12/12/2007
חבר שלי בן 18 ואני בת 15 הוא רוצה לשכב אאיתי ואני לא מוכנה עדיין כי אני לא כלכ ך יודעת מה עושים וגם אני מתביישת. גם להתנשק איתו אני אוהבת אבל לא יותר מדי
עכשיו הוא רוצה נראה יחד סרט כחול כי אולי אז ארצה לשכב איתו. אבל זה ממש מגעיל אותי, אולי אני לא מספיק אוהבת אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלית,
סיון93612/12/2007אל תעשי מה שאת לא בטוחה בו. זה לא קשור כלל לאם את אוהבת אותו או לא.
אם את לא בטוחה שאת מוכנה לשכב איתו אז אל תעשי את זה. אני מבטיחה לך שכשזה יהיה הזמן הנכון, את תדעי את זה וזה יבוא ממך.
לגבי סרט כחול, את יכולה לראות, אין בזה שום פסול. אבל קחי בחשבון שזה רחוק מלשקף את המציאות או אקט מיני בטח שלא בהתחלה.
מה שמאוד חשוב זה שלא תשכבי איתו מתוך רצון מסויים של לספק אותו אם את לא רוצה את זה גם.
המשך שבוע נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק אני שמתי לב? הוא בן 18!
ר13/12/2007ואת רק בת 15 אל תישכבי איתו זה גם לא חוקי מה לעזאזל בן 18 עושה בת 15 ועוד רוצה לישכב איתה זה לא בסדר תיתרחקי מימנו ותגידי לו שאתם רק ידידים ההורים שלך יודעים על זה?!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית שלום
מירב שרון13/12/2007בהמשך למה שכבר הוצע לך על ידי חברייך בפורום, חשוב שתדעי שבישראל גיל ההסכמה לקיום יחסי מין הוא 16, ומתחתיו קיום יחסי מין נחשב לעבירה. מבחינת החוק, יחסי מין עם ילד או ילדה מתחת לגיל זה נחשבים ל"בעילה", או ל"מעשה סדום". בישראל קיים סייג לגיל ההסכמה, והוא אם הפרש הגילאים בין המעורבים קטן משלוש שנים. במקרה כזה גיל ההסכמה יורד ל-14.
אם כך במקרה שלכם, מאחר ויש ביניכם הפרש של שלוש שנים, מבחינה חוקית יש איסור על כך שבכלל תקיימו יחסי מין. וזה גם מסתדר עם העובדה שאת בעצמך אומרת שאת לא בשלה לכך, וחשוב שלא תקיימי יחסי מין עמו רק על מנת לרצות אותו. זה לא מעיד על אהבתך. נהפוכו, אם הוא באמת אוהב אותך, הוא יחכה. כשאת תהיי בשלה לכך מבחינה רגשית, ותהיי בטוחה שזה באמת משהו שאת עושה גם למענך ולא רק למענו, את תדעי את זה ותהיי שלמה עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)