מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננות בתדירות גבוההאייל27/01/2011
שלום
יש לי בעיה שאני מאונן בתדירות מאוד גבוהה (עד 3-4 פעמים ביום), ומאוד נהנה בזמן האוננות ובזמן האורגזמה, אבל התחלתי להרגיש שאיבר המין שלי "עייף" ויש צורך להוריד את התדירות, ופחדתי שאני אגרום נזק לעצמי בגלל אוננות יתר. ולכן ניסיתי דרכים אחרים שבהם אני יכול לענג את עצמי, בהתחלה ניסיתי לאונן פעם אחת כל יומיים או שלושה ולבלוע את הזרע שלי, כלומר לענג את עצמי בבליעת הזרע, ניסיתי את זה ואהבתי את זה, לא רק אהבתי את הטעם של הזרע אלא גם את התחושה עצמה שיש לי זרע בפה, זאת תחושה שמאוד אהבתי - היא מענגת אותי בצורה יוצאת דופן כאשר הזרע סמיך, אבל יש בעיה אחת שלא תמיד אני יכול לבלוע את הזרע כי ברגע שאני מגיע לאורגזמה- החשק המיני יורד ואין לי חשק לשים את הזרע בפה ולבלוע, לפעמים הצלחתי להמשיך ולבלוע את הזרע ולפעמים לא- האם יש מה לעשות כדי שאני אצליח לבלוע בתדירות יותר גבוהה?
אני בן 23
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאייל שלום
מירב שרון28/01/2011אכן התדירות של אוננות אצל הייתה גבוה ופעלת נכון במחשבה של להפחית את התדירות, הכיוון שבחרת היה לענג את עצמך בנוסף לאוננות על ידי בליעת הזרע של עצמך. מה שאני מבינה ממך שלפעמים בא לך לעשות את זה וזה עושה לך את זה ולפעמים לא וגם זה בסדר, אתה לא צריך להכריח את עצמך...שאלה לגבי האוננות יתר, האם הרגשת שזה בא על חשבון דברים אחרים בחיים שלך, כגון חברים, לימודים וכד'? האם הרגשת שזה לא בשליטתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)