אוננות בתדירות גבוהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות בתדירות גבוהה
    אייל
    27/01/2011

שלום

יש לי בעיה שאני מאונן בתדירות מאוד גבוהה (עד 3-4 פעמים ביום), ומאוד נהנה בזמן האוננות ובזמן האורגזמה, אבל התחלתי להרגיש שאיבר המין שלי "עייף" ויש צורך להוריד את התדירות, ופחדתי שאני אגרום נזק לעצמי בגלל אוננות יתר. ולכן ניסיתי דרכים אחרים שבהם אני יכול לענג את עצמי, בהתחלה ניסיתי לאונן פעם אחת כל יומיים או שלושה ולבלוע את הזרע שלי, כלומר לענג את עצמי בבליעת הזרע, ניסיתי את זה ואהבתי את זה, לא רק אהבתי את הטעם של הזרע אלא גם את התחושה עצמה שיש לי זרע בפה, זאת תחושה שמאוד אהבתי - היא מענגת אותי בצורה יוצאת דופן כאשר הזרע סמיך, אבל יש בעיה אחת שלא תמיד אני יכול לבלוע את הזרע כי ברגע שאני מגיע לאורגזמה- החשק המיני יורד ואין לי חשק לשים את הזרע בפה ולבלוע, לפעמים הצלחתי להמשיך ולבלוע את הזרע ולפעמים לא- האם יש מה לעשות כדי שאני אצליח לבלוע בתדירות יותר גבוהה?
    אני בן 23

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות בתדירות גבוהה

הוספת תגובה

• לאייל שלום

מירב שרון
    28/01/2011

אכן התדירות של אוננות אצל הייתה גבוה ופעלת נכון במחשבה של להפחית את התדירות, הכיוון שבחרת היה לענג את עצמך בנוסף לאוננות על ידי בליעת הזרע של עצמך. מה שאני מבינה ממך שלפעמים בא לך לעשות את זה וזה עושה לך את זה ולפעמים לא וגם זה בסדר, אתה לא צריך להכריח את עצמך...שאלה לגבי האוננות יתר, האם הרגשת שזה בא על חשבון דברים אחרים בחיים שלך, כגון חברים, לימודים וכד'? האם הרגשת שזה לא בשליטתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו