מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרת!נערה28/01/2011
הי ..
יש לי שאלה שמתסכלת אותי מאוד ..
אני בת 16 וחבר שלי בן 24 אנחנו יוצאים כבר שנה
ושוכבים שלושה חודשים בתדירות של לפחות פעמיים בשבוע
חבר שלי גומר די מהר .. ומשום מה אני לא מצליחה לגמור אף פעם
אוננתי כמה פעמים זה עינג אותי אבל לא הצלחתי לגמור גם לא מאוננות..
התנוחה הקבועה שלנו זה שהוא שוכב ואני מעליו [רכיבה]
אשמח אם תעזרו לי למצוא דרך לגמור כי זה מתסכל שהוא מצליח להנות
מהסקס ואני עדיין לא גמרתי אף לא פעם אחת !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו
רון28/01/2011שאני יבין חבר שלך פדופיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא פדופיל
נערה28/01/2011פער הגילאים אומנם נשמע לך עצום אבל תאמין לי כשתנהל עם שנינו שיחה תבין שאין שום פער!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש
רון29/01/2011צאי מהסרט שאת בוגרת של הלייף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת! - תגובה
דניאלה פרייפלד28/01/2011קודם יש להפריד בין לגמור לבין הנאה...אצלך
האם את נהנת מה"ריקוד" המיני שלכם?
לבין זה שהוא גומר מהר, כמה זמן זה מהר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נערה30/01/2011בפעם הראשונה אני נהנת אבל באיזה שהוא שלם אני מרגישה קצת לחץ בשלפוחית כאילו יש לי פיפי ומישהו לוחץ חזק...[שאין לי מושג למה זה קורה דרך אגב]
ובפעם השנייה אני לא מרגישה את איבר המין שלו ...
ויש לציין שהוא לא קטן ,הוא גם לא ענק ..
הוא גוממר דקה או שתים אחרי שאני עולה עליו ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך את יודעת
הרמן30/01/2011אם האבר שלו גדול ולא ענק מהנסיון ?חכי עוד שנה שנתיים ותזדיני בכיף מה בוער לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על עיקוב בתגובה
דניאלה פרייפלד02/02/2011האם אתם משקיעים זמן במפגש המיני לפני החדירה והאם אתם משנים תנוחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדניאלה
נערה02/02/2011אנחנו לא משנים תנוחות כי הוא טוען שהוא מעלי הוא גומר מהר מידי אז תמיד אני מעליו
ואנחנו מקדישים קצת זמן לפני, חימום קל לא יותר מידי זמן ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדניאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד02/02/2011אני חייבת להתודות שקצת קשה לי לענות לך ולכן אולי לקח לי זמן לחזור אליך...
המקום הזה יותר יעוצי לכיוון התכלס,את קצת בפלוינטר שיש קושי לעזור לך דרך האינטרנט...
כל הכבוד לך על היוזמה לברר ולנסות להגיע לפתרון ,אך לדעתי את והוא צריכים, אם אתם רוצים להעשיר את "ריקוד" המיני שלכם ללכת ליעוץ.
את מתארת מצב מקובע שלו/שלך שלכם
אם יש קשר טוב ורצון להשאר יחד,תדברי איתו ,שיש אפשרות לשפר את "הריקוד" המיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדניאלה
נערה09/02/2011תגובה לדניאלה .. אני מודה לך על העינות..
אשמח אם תגידי לי אך אוכל לשפר את "הריקוד" המיני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדניאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד09/02/2011לדעתי הדרך הטובה ביותר, בכדי לשפר את ה"ריקוד" ...ה"ריקוד" זוגי וכל אחד עם האג'נדה המיני שלו ,שמביא לזוגי ולכן צריך כזוג להתיעץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת! - תגובה
דניאלה פרייפלד10/02/2011שאת מדברת על לגמור האם את מתכוונת מחדירה בלבד...
ידוע שרוב הנשים, בכדי לגמור, צריכות גירוי על הדגדגן.
כמה זה די מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)