מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס אנאליפז29/01/2011
מה אפשר לעשות כדי שיהיה יותר קל לחדור בסקס אנאלי??
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפזית שלום
מירב שרון29/01/2011בת כמה את? חשוב לזכור שאולי אי אפשר להיכנס להריון אך כן יש אפשרות להידבק במחלות מין, לכן מומלץ להשתמש בקונדום גם במין אנאלי. מה יכול להקל על החדירה? שימוש בהרבה חומר סיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL, למרוח בצורה נדיבה גם על הפין וגם באזור פי הטבעת. כמו כן, מומלץ להתחיל בהחדרת אצבע אחת, אח"כ 2 וכד' עד היקף הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פז29/01/2011אני בת 18..
מודעת לכל הסכנות שיש במין אנאלי.
תודה על התשובה :):)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
מירב שרון29/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
חסויי30/01/2011האם לא קיים ולא אפילו סיכוי קטן להיכנס להריון מסוג סקס שכזה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
חסויי30/01/2011איך אני ידע שהנוזל לא חוזר לנרתיק שלי בזמן הגמירה לאן הנוזל של הגבר הולך כשהוא גומר בסקס אנאלי??
והאם עדיף בסקס רגיל להשתמש גם בקומדום וגם בגללות או אפשר אחד מהם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון30/01/2011בסקס אנאלי, השפיכה היא בפי הטבעת, הנוזל שיוצא, נוזל החוצה ואפשר להשתמש בנייר טואלט כדי שזה לא ילכלך את המצעים. קונדום עוזר לשמור על אסטתיקה והנוזל של השפיכה יישאר בקונדום, כמו כן זה מונע מחלות מין. בסקס רגיל (וגינלי) הכי בטוח להשתמש בגלולות למניעת הריון, אך זה לא ימנע מחלות מין וקונדום כן, אז אפשר ללכת על הכי בטוח ולהשתמש גם בקונדום וגם בגלולות על מנת למנוע גם הריון וגם מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיכוי
מירב שרון30/01/2011חייב שיהיה סקס וגינלי (פין בנרתיק) כדי שיהיה מפגש בין זרע לביצית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב שרון..
חסויי31/01/2011תודה רבה העצות שלך תמיד עוזרות לי להבין וללמוד
ומרגיעות אותי כל פעם מחדש
יום טוב:]]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
מירב שרון02/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)