יחסי מין ואמצעי מניעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין ואמצעי מניעה
    לירון
    30/01/2011

שלום!
    אני בחורה בת 21, עד לפני חודש וקצת השתמשתי במדבקות מסוג אוורה.
    ב-10 לדצמבר 2010 הפסקתי את השימוש בה בגלל בעיות רפואיות (בהמלצת רופא משפחה). קיבלתי שוב (בלי מדבקה) ב-9 לינואר 2011.
    ב-27 ינואר 2011 אני וחבר שלי שכבנו- עם קונדום כמובן. הבעיה היא, כאשר יצאתי (סיימנו) ממנו ראיתי שהשפיך מפוזר על כל הקונדום מבפנים, ושיש על האיבר שלו סימנים לבנים. הוא טוען שהזרע נשאר בקונדום (ובדק) והלבן זה בעצם ההפרשות והרטיבות שלי. שקלתי לקנות פוסטינור אבל בגלל הבעיות בריאות שלי העדפתי להימנע מכך וגם כי לצערי בעבר נטלתי את הגלולה הזאת כבר. אני מאד חוששת, למרות שחבר שלי בדק וטען אחרת. האם יש אפשרות להריון?? אולי אני סתם לחוצה... בעיקר, כי אני לא יודעת מתי תהיה הפעם הבאה שאקבל כי אני בלי מדבקות. זו פעם ראשונה שזה קורה, בדרך כלל היינו שוכבים בלי קונדום כי השתמשתי במדבקות. מהלחץ אני מרגישה כאבים קלים בבטן התחתונה, אבל אולי זה משהו אחר...? אשמח לקבל תשובה :) תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין ואמצעי מניעה

הוספת תגובה

• אנא תפני את שאלתך לפורום רפואת נשים

מירב שרון
    30/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו