חשש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש
    רוני
    03/02/2011

השפות בפות שלי גדולות ואחת מהן גדולה מהשנייה הן באמת גדולות לא כמו של כל הנשים ואני יודעת שלכל אישה יש שפות שונות אבל שלי ממש גדולות ויש לי גירודים
    האם אני צריכה ללכת לגניקולוג? וגניקולוג חייב לגעת כדי להבין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש

הוספת תגובה

• המשך

רוני
    03/02/2011

יש לי גם יובש קצת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם לא עונים

רוני
    03/02/2011

מה הבעיה לענות חח ..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני שלום

מירב שרון
    03/02/2011

אנחנו לא עונים 24 שעות על שאלות, יש כאן 4 מומחים שעונים בזמנם החופשי מתי שזה מסתדר להם ועושים את זה מכל הלב כבר כמה שנים טובות. לגבי שאלתך, כפי שאת בעצמך מודעת לכך, יש שונות מפות לפות, אין אחת שנראית כמו השנייה, ללמוד לקבל את הגוף שלך זה חלק מהעניין. לגבי הגירודים, כן את צריכה להיבדק אצל רופא/ת נשים וזה מחיייב בדיקה פיזית כדי שידעו במה מדובר. אין מה להתבייש, אין שום דבר שיש לך שהם לא ראו ולא נגעו בו כבר מיליון פעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו