התיעעעצות דחווווווווווךףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעעעצות דחווווווווווךףף
    חסויה
    03/02/2011

תקשיבו אני מזה מפחדת, אתמול ששכבתי אז חבר שלי שם קונדום רק חצי מהזמן (רק בסוף), מרוב בהלה רצתי לקנות נורלבו איזה מזל שבאתר שלהם יש ידע מידע על בתי מרקחת ושעות שפתוח.
    בכל מקרה. קניתי את הגלולה ועוד לא לקחתי כי חברה שלי שחושבת שהיא מבינה משהו כי אמא שלה גניקולוגית אמרה לי שאם חבר שלי גמר בפנים אז אין לי מה להיות מודאגת. עכשיו אני לא יודעת לקחת או לא לקחת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

רוני
    03/02/2011

מאמי תנסי אם לא ילך תפסיקי נסי פעם פעמיים ותראי לאן זה ימשיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    03/02/2011

לא הבנתי למה החבר שלך השתמש בקונדום רק בסוף ולא מההתחלה כי הרי גם בנוזל המקדים עלול להיות סיכון של הריון לא רצוי. עדיף לא לקחת סיכונים ולקחת את הנורלבו, ולא הבנתי את ההערה של החברה שאם החבר גומר בפנים אז אין סיכוי להריון, נהפוכו, יש סיכון גבוה, במקרה שלכם הייתם עם קונדום בסוף אבל בכ"ז שוב עלול להיות זרע משפיכה קודמת גם בנוזל המקדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו