פוסטינור ומחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסטינור ומחזור
    רוני
    07/02/2011

שלום..

ביום שבת קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בן זוגי וכתוצאה מכך לקחתי פוסטינור ביום שבת ב19:00 בערך .לא הרגשתי כאבים ולא היה כלום

יום שני היה לי הפרשות חומות כמו לפני המחזור ולאחר מיכן ירד דם

ועדיין הפרשות חומות השאלה שלי האם זה מחזור או תופעות של הפוסטינור (לא הרגשתי כלום כאבים ולא כלום לאחר הפוסטינור)

וברגע שראיתי את הדם לקחתי גלולה ראשונה 'יאז' פעם הראשונה בחיים שאני לקחתי גלולות האם זה יכול להיות מסוכן האם יש הגנה בגלולות ומה אני צריכה לעשות ?להמשיך עם הגלולות ,ואיך אני יודעת שזה באמת המחזור??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסטינור ומחזור

הוספת תגובה

• אני יכולה לשאול בשבילך

שגית
    07/02/2011

חברה שלי שלקחה לפני שלושה יומים נורלבו כי אצלהם נקרע הקונדום וזה היה ממש ממש מצב חירוםםםםםםםם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסטינור ומחזור

רוני
    08/02/2011

וירד לה דם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסטינור ומחזור - תגובה

דניאלה פרייפלד
    07/02/2011

לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים אם לא עונים רצוי להתקשר לרופא שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו