עוד לא קיימנו יחסי מין חרמנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד לא קיימנו יחסי מין חרמנית
    דניאלה פרייפלד
    10/02/2011

היי קוראים לי מאי אני בת 23 אני וחבר שלי עוד לא קיימנו יחסי מין עוד לא היתחתנתי אני מרגישה שאני לא אוהבת אותו אגב הוא בן 24 אני אוהבת לעשות הליכות ברחוב כאילו ויש מכשירים ברחוב שהולכים יש חלק שיש בו מכשירים להיתאמן אני כבר שנה עושה את ההליכות ומיתאמנת על המכשירים במשך שנה אני רואה ספורטאי בחור ממש חתיךך אש הוא גם מיתאמן שם אני לפעמים מדברת איתו הוא מדבר איתי והפיטמות מיזדקרות לי אני חרמנית עליו יום אחד ליפני שבועיים רציתי לבוא לביתו הוא אמר לי בסדר הוא בן 28 ממש ממש חתיך אש הלכתי לביתו הוא נתן לי מיספר הכרתי אותו פחות הוא יותר ואז עשיתי איתו סקס מטורף הכול אנאלי אוראלי זה היה ממש כיף ממש נהנתי מאוד בסוף הוא גמר לי על הציצי וסיימנו הוא לא סם קונדום על האיבר פשוט הייתי חרמנית מאוד אז עשיתי איתו היה מאוד כיף ומעכשיו אנחנו חברים לא אמרתי להורי וחבר שלי לא יודע אני מאוד בלחץ ומפחדת
    1. מה לעשות אני יכולה לקבל מחלת מין ?

2. אני צעירה לסקס ?

3.האם אני יכולה להמשיך איתו לעשות סקס עם קונדום?
    והאם זה טוב לעשות סקס ליפני חתונה?

4. בזמן הסקס ניבהלתי קצת הוא נתן לי פליקים בתחת למה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרמנית - תגובה

דניאלה פרייפלד
    10/02/2011

מבחינת הגיל, את לא צעירה מדי לקיים יחסי מין.
    היות ואת לא כל כך מכירה את הבחור בן ה28 יש לשאר שאת לא הראשונה שלו ולכן אי אפשר לשלול אפשרות של מחלות ,אם את רוצה להיות בטוחה את צריכה לבקש ממנו לעבור בדיקת דם. (הסיכון יורד עם שימוש בקונדום)
    לקיים יחסי מיין תמיד עם אמצעי הגנה כלשהו אם לא כל כך מכירים אז רצוי קונדום לצמצם אפשרות של הדבקה במחלה.
    בצדק נבהלת ...יכול להיות שהמכות מגרות אותו ומעלות לו את הארוטיקה ו/או הוא מגשים פנטזיה. רצוי לשאול אותו.אם זה מכאיב אולא נעים לך תבקשי שיפסיק.
    חשוב ההדדיות.
    אני חושבת שאת צריכה לספר לX שלך שהוא X עדיף שישמע ממך מאשר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו