אשמח לייעוץ מאנשים מנוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לייעוץ מאנשים מנוסים
    לאה
    10/02/2011

היי, אני בת 21 נמצאת בקשר עם חבר שלי 3 שנים.
    אנחנו לא קיימנו יחסי מין עד ללפני כחצי שנה.
    אבל אנחנו לא משתמשים בקונדומים אף פעם, אנחנו מקיימים יחסי מין פעם עד פעמיים בחודש! משום שאני תמיד מזייפת אורגזמה ואז הוא מוציא את האיבר מין שלו וגומר או על הבטן שלי או בצד לפעמים על החלק החיצוני של איבר המין שלי.
    שאלתי היא: האם אני צריכה להיות לחוצה כל פעם אחרי שאנחנו מקיימים יחסי מיין כי אני מפחדת להיות בהריון? חשוב לציין ששנינו לא מנוסים ושנינו זה הקשר הראשון שלנו ואני לא יודעת אם הוא באמת גומר הכל בחוץ או חצי גם בפנים..
    אשמח לקצת הסבר על יחסי מין !
    תודהה ענקית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לייעוץ מאנשים מנוסים - תגובה

דניאלה פרייפלד
    10/02/2011

אם הוא חודר ,יש תמיד סכנה...להריון לא רצוי.
    אני חייבת לומר שלא כל כך ברור לי מה קורה בניכם.
    למה את צריכה לזייף אורגזמה ..
    למה לא משתמשים בקונדום ואז אין לחץ ,אם משתמשים נכון ,אז אין צורך, שהוא יגמור עליך,בכל מני תנוחות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו נוסף

לאה
    10/02/2011

תודה על התשובה..
    אני פשוט לא מנוסה הוא הראשון שלי ואני הראשונה שלו אנחנו לא כל כך יודעים אם כל מה שאנחנו עושים נכון או לא! אני גם לא יודעת ולא מרגישה אם הוא גומר בפנים ופשוט לא אומר לי..ואני מזייפת אורגזמה כי אני לא רוצה לגור ביחד אתו ואז יכול להיות שהוא יגמור בפנים לא שאני ארצה..אני מאוד מפחדת כי אני לא מכירה את הפעולה עצמה אפילו לא ברור לי באיזה תנוחות אמורים לשכב..

תודה על ההבנה אשמח להארה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו נוסף - תגובה

דניאלה פרייפלד
    11/02/2011

את נשמעת מאד מבולבלת
    אולי את עדין לא בשלה למערכת יחסים ובפרט לקיום יחסי מין!
    אם יהיה לך אורגזמה, זה אינו מחייב אותך לעבור לגור איתו!
    את אומרת שהוא גומר בחוץ אך הסיכון להריון קימת ,כי יש פליטה מוקדמת, שלרוב ,הבחורים אינם מרגישים בו ולכן אין להם שליטה עליו.
    אם את בכל זאת רוצה להמשיך בקשר, אז אני מציע לכם ללכת ליעוץ .
    לגבי תנוחות יש בחנויות ספרים ,ספרים בנושא ,לכו לקנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו