שאלות חשובות בנוגע למיניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות חשובות בנוגע למיניות
    נועה
    12/02/2011

אני בת 17 , יש לי חבר שישה חודשים , הוא החבר ההראשון שלי , הנשיקה הראשונה , הכל ראשון.
    אני אומנם לא החברה הראשונה שלו אבל בקשר לדברים מיניים עדין לא היו לו חוויות, ככה ששנינו בלי ניסיון.
    לפני כמה שבועות התחלנו לעשות סקס יבש , שהוא שוכב עליי או אני עליו ..
    שתי שאלות :
    1.מה בנים יותר אוהבים ? שהבנות עליהם או ההפך ?
    2 כשאנחנו עושים את זה אני לא כל כך נהנת [לא שכואב לי משהו או משהו בסגנון ].. אני יותר עושה את זה בישבלו
    השאלה היא : למה אני לא נהנת ? הוא מושך אותי והכל.. , יותר נהנתי לפני שהתחלנו עם הסקס יבש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלות חשובות בנוגע למיניות - תגובה

דניאלה פרייפלד
    12/02/2011

את חושבת יותר מדי עליו מה איתך?
    את לא נהנת וזה השאלה החשובה! ממה את לא נהנהת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

נועה
    12/02/2011

אני לא נהנת כשאנחנו עושים סקס יבש [ שאני מעליו /הוא מעליי ]
    והוא כל כך מתמוגג מכל רגע ונהנה

אני עושה את זה רק בישבלו , ולא מבינה למהאני לא נהנת
    הוא לא יודע שאני לא נהנת
    עשינו את זה בסך הכל איזה 5 פעמים

אני מרגישה שאני לא מגורה ממנו .....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועה

בת 18
    13/02/2011

אני מבינה אותך, נהנת לפני הסקס היבש, בגלל הפרפרים וההתחלות החדשות, סקס יבש יכול להיות נורא מהנה כשאת נורא חרמנית, אם את תתחככי עליו כמו שצריך זה יכול להיות ממש כיף ואת אפילו יכולה לגמור מזה, הקטע הוא שאת לא צריכה לעשות דברים רק בשבילו, את צריכה ליהנות גם, אם זה ממש מציק לך תגידי לו ( אם את לא רוצה להגיד לו, תרמזי לו) במערכת יחסים חשוב ששני הבני זוג יהנו, מאוד חשוב, אחרת תרגישי שרק את נותנת מעצמך.מקווה שעזרתי לך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו