מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה(:לוש(:16/12/2007
יש לי חבר והוא מאוד מאוד רוצה לישכב איתי...אני בת 14 והוא בן 18
הוא תמיד אומר לי כמה שהוא ורצה ואומר לי שכל בן צריך את זה ולא יכול בילעדיי זה....
והוא ממש חייב אתזה כי הוא חרמןן ולא יכול תמיד לעשות בייד אחריי המיזמוזים שלנו....
אמרתי לו שאני בת 14 סך הכלל..ולא רוצה להיתעסק בגלולות ופוסינטור....ומיקונדום אני חוששת...
אבל אני חרמנית עליו מאווד אבל מפחדת מהשטויות האלה....שמשהו יקרה לי או משהו לא טוב...
ואני צעירה עוד לא?....עוד 3 חודשים אני בת 15..אבל עדיין
תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין גיל לסקס כל אחת ובגיל שלה
ר16/12/2007אין מה לחשוש מגלולות זה לא מדע טילים זה בסך הכל ליבלוע ואת מוגנת לכל היום לגיל אין משמעות לזה,ונשים כמו גברים צריכות סקס זה לא תירוץ שהוא חרמן גם את יכולה ליהיות חרמנית
אבל אם את בן אדם מוסרי את תיתאפקי אם הבן זוג לא מוכן עכשיו נכון בדיוק כמו פה,ומה בדיוק בת 14 עושה אם בן 18?! ילדה הבן אדם הזה סוטה בלי להעליב ואפשר וצריך להסגיר אותו למישטרה על זה אסור לך לקיים יחסי מין איתו לפי החוק! עזבי אותו הוא לא לגילך!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לאמבינה
לוש(:16/12/2007תיראי אני מכיהר אותו חחח הרבה זמן הוא לא סוטה
הוא הכי מאמי שיש בעולם
פשוט אני לא מבינה שהוא תמיד אומר לי שהוא לא יכול להיתאפקק
דיברנו על זה והכל..הוא לא מכריח או משהו הוא אמר לי לא אכפת לו עכשיו מירוב שהוא אוהב אותי...
אז לא משנה לו אם נישכב או לו..פשוט הוא ממש רוצה וזה יחזק תקשר והוא אומר אם אנחנו אוהבים אז למה לא...
ומה החשש מיקונדוםם?! אפשר רק קונדום וזהו?
כי אין לי כוח לכל הגלולות רציני:\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגת אותי עכשיו היא לא יודעת
דויד17/12/2007היא לא יודעתתת כלום וזה היה טיפה טיפהה וזה יצא לבד והיה לא ממש סמיך אני רק רוצה להיות בטוח אני לא יעשה את זה שובב עם אני שפשפתי את זה בין האצבעות אין מצב שזה הרס שזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללוש עניתי לך כבר על השאלה
מירב שרון17/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)