עזרה בבקשה(:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה(:
    לוש(:
    16/12/2007

יש לי חבר והוא מאוד מאוד רוצה לישכב איתי...אני בת 14 והוא בן 18
    הוא תמיד אומר לי כמה שהוא ורצה ואומר לי שכל בן צריך את זה ולא יכול בילעדיי זה....
    והוא ממש חייב אתזה כי הוא חרמןן ולא יכול תמיד לעשות בייד אחריי המיזמוזים שלנו....
    אמרתי לו שאני בת 14 סך הכלל..ולא רוצה להיתעסק בגלולות ופוסינטור....ומיקונדום אני חוששת...
    אבל אני חרמנית עליו מאווד אבל מפחדת מהשטויות האלה....שמשהו יקרה לי או משהו לא טוב...
    ואני צעירה עוד לא?....עוד 3 חודשים אני בת 15..אבל עדיין
    תודה(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה(:

הוספת תגובה

• אין גיל לסקס כל אחת ובגיל שלה

ר
    16/12/2007

אין מה לחשוש מגלולות זה לא מדע טילים זה בסך הכל ליבלוע ואת מוגנת לכל היום לגיל אין משמעות לזה,ונשים כמו גברים צריכות סקס זה לא תירוץ שהוא חרמן גם את יכולה ליהיות חרמנית
    אבל אם את בן אדם מוסרי את תיתאפקי אם הבן זוג לא מוכן עכשיו נכון בדיוק כמו פה,ומה בדיוק בת 14 עושה אם בן 18?! ילדה הבן אדם הזה סוטה בלי להעליב ואפשר וצריך להסגיר אותו למישטרה על זה אסור לך לקיים יחסי מין איתו לפי החוק! עזבי אותו הוא לא לגילך!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את לאמבינה

לוש(:
    16/12/2007

תיראי אני מכיהר אותו חחח הרבה זמן הוא לא סוטה
    הוא הכי מאמי שיש בעולם
    פשוט אני לא מבינה שהוא תמיד אומר לי שהוא לא יכול להיתאפקק
    דיברנו על זה והכל..הוא לא מכריח או משהו הוא אמר לי לא אכפת לו עכשיו מירוב שהוא אוהב אותי...
    אז לא משנה לו אם נישכב או לו..פשוט הוא ממש רוצה וזה יחזק תקשר והוא אומר אם אנחנו אוהבים אז למה לא...
    ומה החשש מיקונדוםם?! אפשר רק קונדום וזהו?
    כי אין לי כוח לכל הגלולות רציני:\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגת אותי עכשיו היא לא יודעת

דויד
    17/12/2007

היא לא יודעתתת כלום וזה היה טיפה טיפהה וזה יצא לבד והיה לא ממש סמיך אני רק רוצה להיות בטוח אני לא יעשה את זה שובב עם אני שפשפתי את זה בין האצבעות אין מצב שזה הרס שזרע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללוש עניתי לך כבר על השאלה

מירב שרון
    17/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו