מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדנה18/02/2011
בהקשר לשאלה של "מישהי" למטה. אם טכנית נקרע קרום הבתולים ע"י החדרה של חפץ. במידה ואלך לגניקולוג אחשב כבתולה או לא? בבקשה זה ממש דחוף כי יש לי תור ביום שני אם אמא שלי ואני מאוד לחוצה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן18/02/2011התשובה הזות צרך לאשר לרופא
בגיגיון עם נכנס חפץ לאיבר המין של האישה
אמר קרום הביתלין ליקרע יש מקרים שלא תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
דנה18/02/2011במידה אם הקרום נקרע אחשב בתולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה18/02/2011יש לציין כי בעת החדירה(החדירה לא בוצעה ע"י איבר מין)יצא מעט נוזל אם כן שאני לא בטוחה בהיותו דם.אך טכנית לא קיימתי יחסי מין. האם עדיין ייחשב לי שאני לא בתולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד18/02/2011כל עוד שאין חדירה של פין, את בתולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגניקולוג
דנה18/02/2011גם אם אלך לגניקולוג לעשות בדיקה? הרי הוא יראה שהקרום שלי קרוע.. או שלא ככה קובעים את זה.. איך זה הולך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגניקולוג - תגובה
דניאלה פרייפלד19/02/2011את אומרת לו שאת לא קיימת יחסי מין מלאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח תופסת מעצמה אחת שמבינה...
אחד שיודע19/02/2011אם קרום הבתולין שלך נקרע את לא בתולה בלי קשר לפין או לא
יכול להיות שלא קרעת אותו לגמרי
אבל אם קרעת אותו את לא בתולה...
זה כזה עצוב שמי ש"עשה אותך" הוא טוש,עט לא ממש משנה
חחחח מצחיק רק מלחשוב על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחד שיודע
מירב שרון19/02/2011הנה משהו שאתה לא יודע, אם אשה לא קיימה יחסי מין מלאים היא עדיין בתולה גם אם טכנית נקרע הקרום בשל סיבות שונות כגון החדרת טמפון, רכיבה על סוסים וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה גועל של ילד..
אלינה19/02/2011איזה רע אתה O= מסכנה הילדה.. וגם אם נקרע לה הקורם מטוש אז מה?! צריך לרדת אליה?זה פורום רציני לך תשפיל אנשים אחרים בפורומים שהם יותר לרמה שלך אידיוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)