עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מייק
    19/02/2011

שלום אני וחברה שלי קיימנו יחסי מין ללא קונדום ובאמצע היא נזכרה ששכחה לקחת גלולות אז ישר הפסקנו השאלה שלי היא האם יש סיכוי שהיא תיכנס להריון ואם כן אז מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    19/02/2011

לצערי כל חדירה ללא אמצעי הגנה מעלה את הסיכון להריון לא רצוי, אבל, אתה אומר שהיא לוקחת גלולות ורק שכחה: כמה ומתי ..ולכן חשוב לשאול רופא נשים לגבי מה לעשות
    יש בפורום או להתקשר לשלה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחה

מייק
    19/02/2011

חברה שלי שכחה לקחת גלולות יומיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    19/02/2011

אם לא עברו 72 שעות מאז שקיימתם יחסי מין לא מוגנים, יש מצב לפוסטינור. היעילות של הגלולה בהחלט נפגעת כאשר יש פספוס אחד ועוד יותר כאשר יש פספוס של יומיים. לא כדאי לקחת סיכון מיותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו