טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני די בטוח שאני מכור למין, אני מאונן ורואה פורנו כמעט כל יום ואני לא מצליח להפסיק גם אם אני רוצה. אני שם לב להרבה תסמינים של התמכרות אצלי וכמה שאני מנסה אני לא יכול להפסיק. בבקשה תעזרו לי (בדוי בן 15)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה יושב במחשב אתה מתחיל לישתעמם תצא תשחק כדור רגל תרשום לחוגים תעשה איתך משו בצהירים תמצא לך תעוסקה שהיה לך תעסוקה וככה תהיה פחות במחשב ומי החשק להית בפורנו
אחרי ספורט או כל תעסוקה אחרת שאתה מתקלח תפנק את עצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה התדירות של אוננות אצלך? יומיום פעם אחת ביום? אם כן אז זה סביר. לגבי צפייה בפורנו, רצוי להפחית את הצפייה ולהיעזר יותר בפנטזיות מיניות, פורנו גורם לעיוות של המציאות ומייצר אצלך ציפיות מעוותות מסקס בזוגיות, ועלול להיות לזה השלכות לגבי זוגיות ומיניות בריאה בעתיד.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד