מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על אופן קיום יחסי המיןתומר17/12/2007
שלום
טרם קיימתי יחסי מין מלאים ויש לי שאלה- כשמקיימים יחסי מין ואחד מבני הזוג מין הסתם גומר ראשון , מה עושים? כי מניסיון האישי לאחר השפיכה באוננות אין לי כל רצון להמשיך כך שמה מקובל? להמשיך עד שבת הזוג תגמור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי תומר
טל17/12/2007קודם כל סביר להניח שבפעם הראשונה שלך הגמירה תהיה מהירה לאחר החדירה.
ההצעה שלי היא מין אוראלי לפני או אוננות כחלק מהמשחק המקדים כך שתהרגו שתי ציפורים מכה אחת, היא גם תגמור, וגם תהיה רטובה מספיק לחדירה מלאה.
בכל אופן בשלב יותר מאוחר תוכל לשלוט יותר בשפיכה שלך ותוכל אולי להמשיך עד שבת הזוג תגיע לאורגזמה. (לא כל הנשים גומרות מהחדירה בלבד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אישה יכולה ליגמור מחדירה
אבי17/12/2007הקושי זאת השאלה בדרך כלל רוב הנשים יכולות ליגמור בלי בעיות בחדירה,בקשר לשאלה אתה יכול לתת לבת הזוג את השליטה הכי טוב ככה תאמין לי היא תיגמור הרבה יותר טוב ומהר הבעיה היא שלך יהיה קשה יותר ליגמור אבל זה לא בעיה כל כך כל עוד היא מיתחשבת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
טל17/12/2007טעות בידיך. לא כל אישה מגיעה לאורגזמה מגירוי נרתיקי בלבד!
רוב הנשים, למעשה כ-80% ואפילו יותר מאיתנו זקוקות לגירוי של הדגדגן (או לחילופין נק' הג'י עם היא אותרה).
הטעות הזאת גורמת להמון נשים לחץ כאשר אינן מצליחות אחר ניסיונות ארוכים ומייגעים להגיע לאורגזמה מהחדירה ובכך גם בד"כ נעכרים היחסים בין בני הזוג בחדר המיטות.
האורגזמה "הנכונה" הזאת (כמו שגדלנו לחשוב) היא לא נכונה כלל וכלל אצל כל אחת.
ערב טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אחת יכולה ליגמור מחדירה וגם
אבי17/12/2007נקודת הג'י נחשבת זה אולי נכון בקשר לאורגזמה נרתיקית, אורגזמה בחדירה לא ניקראת בהכרח אורגזמה נרתיקית ואחוז הנשים שלא גומרות מחדירה הוא 11% לפי מה שקראתי ורובם על ידי יעוץ מיני מצליחות ליגמור בחדירה והאחוזים הנותרים לא מצליחות ביגלל סיבות רפואיות ויכולות לטפל בזה,מי אמר "שזאת האורגזמה הנכונה" אין דבר כזה אבל כל עוד אין בעיה רפואית אפשר ליגמור מחדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו רק בעזרת חדירה אפשר
אבי17/12/2007ליגמור מנקודת הג'י.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבי שלום
מירב שרון17/12/2007ניתן להגיע לאורגזמה בנקודת הג'י על ידי אוננות, לא רק על ידי חדירה של פין אלא גם בעזרת האצבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדירה כל דבר זה כללי לא משנה מה
אבי17/12/2007לזה היתכוונתי לא דווקה לפין,אבל זה לא משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מתווכח
טל18/12/2007עם אישה :) שזה גוף שלה ומכירה את ההרגשות ועשתה מחקר לא קטן בנושא.
אני בקיאה מאוד בחומר, כסטודנטית לסקסולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אחת יכולה ליגמור מנקודת הג'י
אבי18/12/2007(כלומר חדירה לנרתיק) אצבעות פין חדירה זאת חדירה,זה היגיון לא תחושות מה הטעות במה שאמרתי עכשיו?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל שלום
סיון93621/12/2007היי איך אני יכולה ליצור איתך קשר? אני שוקלת ללמוד את הנושא, רציתי לדעת יותר, ואשמח לדעת ממך אם את לומדת את התחום כרגע...
תודה
וסופ"ש מקסים!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחה חה חה . אהבתי !!!
לי26/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתומר שלום
מירב שרון17/12/2007אני מצטרפת לכמה מההצעות שכבר הוצעו על ידי החברים שלך לפורום למשל שרצוי שיהיה משחק מקדים כמו ליטופים, חיבוקים, נישוקים, מין אוראלי, וכד' ואז יש סיכוי רב יותר שבת הזוג תגיע לאורגזמה. בעקרון 2/3 מהנשים מגיעות לסיפוק על ידי גירוי בדגדגן ורק 1/3 מגיעות לאורגזמה בחדירה. אם מדובר גם בפעם הראשונה של בת הזוג מומלץ גם טרם החדירה להיעזר בחומר סיכה.
שתהיה לך חוויה מינית ראשונה מהנה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי אתה חי בסרט
רן25/12/2007הרבה מאוד נשים לא גומרות מחדירה נקודה.
תפסיק להתווכח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שהוא אמר דווקה נכון מה אתה רוצה?
t25/12/2007כל עוד אין בעיה פיזית (שניתן ליפתור על ידי טיפול רפואי) כל אישה יכולה ליגמור מחדירה וגירוי נקודת הג'י יש כאלה שיש להם קושי מסוים שאפשר ליפתור,אני יודעת את זה באופן אישי הרבה זמן לא חשבתי שאוכל ליגמור מחדירה עד שחבר שלי הראה לי את ניפלאות נקודת הג'י... בקיצור אתה לא יודע על מה אתה מדבר,איך אני שונאת אנשים שסתם אוהבים להגיב למישהו מסוים ועוד בלי לדעת ביכלל בנושא שב בשקט!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דייי חושב שT הבהירה את העניין
אבי27/12/2007ואני לא צריך להוסיף כדי להפריך משהו צריך להביא משהו נגד מה שאמרתי ומה שאמרתי לא כל כך קשור למה שאני אומר אפילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרתי *אמרתה יש לי בעיה במקלדת
אבי27/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמע
ירון26/12/2007לפי מה שאני חושבב קודם תן לה להרגיש את האורגזמה אחרי זה אתה גם יהיה לך סקס יותר טוב תרד לה ותירא מה זה סקס טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
בטעינה...27/12/2007בן כמה אתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)