דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףף
    דויד
    17/12/2007

אני וחברה שלי היתחרמנו וזה ויצא לי טיפה זרע נגעתי בו ביד ושיפשפתי בין האצבעו תאותו עד שהוא היתקשהה דחוף ואז עישנו אצבעות יש מצב שהיא תיכנס להריוןן??אנחנו בני 15

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף

הוספת תגובה

• לדוד שלום

מירב שרון
    17/12/2007

מהתיאור שלך, קרוב לוודאי שלא, אבל למה אתם משחקים באש? המחיר כבד מדיי. ליתר ביטחון תקנו ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

דויד
    17/12/2007

היא לא יודעת וסרט עכשיו עם שפישפתי וזה וזה היהה ממששש טיפ טיפההה אני מפחד שהיא תעזוב אותי עם היא תדע אני לא חשבתי אני טמבל אנחנו ילדים קטנים הפחדת אותי רצח עכשיו
    בלאגנים חבל על הזמן זה היה כזה טיפה של זרעע באמת קצת ולא ממש סמיך אבללל שפיךך כזה ושיפשפתי עד שהיתקשהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף עוד משוו

דויד
    17/12/2007

גם מה עושים עם היא חס וחלילה בהריווןן זה היה לפני כמה ימים אין עכשיו איזה משו שיהרוס תהריון עם יהיה חסססס וחלילההה חס ושלוםםם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מצב אחי

ירון
    19/12/2007

נדיר שהיא תכנס להריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדיוויד

סיון936
    21/12/2007

דבר ראשון תרגעו, הסיכוי שואף לאפס.
    תגיד את זה גם לחברה שלך, ותקנה ערכה ביתית בסופר פארם, זה כלום, צריך רק לעשות קצת פיפי על מקלון. תגיד לה שבטוח אין הריון אבל אתה רק רוצה לישון עוד יותר טוב בלילה.
    להבא אם נגעת בזרע, שטוף את הידים אחרי, או נקה אותם במגבון.
    בכל אופן, רצוי שהיא תיקח גלולות. שתיגש לרופאת נשים שתתאים לה גלולות ואז לא יהיו יותר מידי סיכויים להפתעות לא רצויות (כמו להיות אמא בגיל 16).

הגלולות טובות גם אם אתם לא שוכבים עדיין, זה ירגיע את שניכם, ותוכלו להמשיך לחקור את הגוף אחד של השניה בלי חשש.

סופ"ש מקסים!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו