מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףדויד17/12/2007
אני וחברה שלי היתחרמנו וזה ויצא לי טיפה זרע נגעתי בו ביד ושיפשפתי בין האצבעו תאותו עד שהוא היתקשהה דחוף ואז עישנו אצבעות יש מצב שהיא תיכנס להריוןן??אנחנו בני 15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוד שלום
מירב שרון17/12/2007מהתיאור שלך, קרוב לוודאי שלא, אבל למה אתם משחקים באש? המחיר כבד מדיי. ליתר ביטחון תקנו ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
דויד17/12/2007היא לא יודעת וסרט עכשיו עם שפישפתי וזה וזה היהה ממששש טיפ טיפההה אני מפחד שהיא תעזוב אותי עם היא תדע אני לא חשבתי אני טמבל אנחנו ילדים קטנים הפחדת אותי רצח עכשיו
בלאגנים חבל על הזמן זה היה כזה טיפה של זרעע באמת קצת ולא ממש סמיך אבללל שפיךך כזה ושיפשפתי עד שהיתקשהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף עוד משוו
דויד17/12/2007
גם מה עושים עם היא חס וחלילה בהריווןן זה היה לפני כמה ימים אין עכשיו איזה משו שיהרוס תהריון עם יהיה חסססס וחלילההה חס ושלוםםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מצב אחי
ירון19/12/2007נדיר שהיא תכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדיוויד
סיון93621/12/2007דבר ראשון תרגעו, הסיכוי שואף לאפס.
תגיד את זה גם לחברה שלך, ותקנה ערכה ביתית בסופר פארם, זה כלום, צריך רק לעשות קצת פיפי על מקלון. תגיד לה שבטוח אין הריון אבל אתה רק רוצה לישון עוד יותר טוב בלילה.
להבא אם נגעת בזרע, שטוף את הידים אחרי, או נקה אותם במגבון.
בכל אופן, רצוי שהיא תיקח גלולות. שתיגש לרופאת נשים שתתאים לה גלולות ואז לא יהיו יותר מידי סיכויים להפתעות לא רצויות (כמו להיות אמא בגיל 16).
הגלולות טובות גם אם אתם לא שוכבים עדיין, זה ירגיע את שניכם, ותוכלו להמשיך לחקור את הגוף אחד של השניה בלי חשש.
סופ"ש מקסים!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)