ירידה בחשק המיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בחשק המיני
    דוד
    24/02/2011

שלום,

בזמן האחרון יש לי תחושה של ירידה בחשק המיני..יש לי חברה כבר 10 חודשים ואנחנו מקיימים יחסים מיניים (ללא חדירה עדיין) ותמיד תמיד (גם לפני שהייתי איתה) היה לי חשק מיני מאוד מפותח ותמיד היה "בא לי"
    ובזמן האחרון לא כל כך בא לי ובפעם האחרונה שהגענו למצב אינטימי לא הצלחתי להגיע לגמירה..ומאוד נהנתי פשוט לא הצלחתי להגיע לרמת הנאה הזאת..
    ד"א אני בן 18..
    זה תקין?
    איך אפשר להסביר לה שזה לא בגללה? כי אני מאוד מאוד נמשך אליה..וזה לא שבא לי על מישהי אחרת..או שאני מעדיף קצת לבד..כי גם לבד לא בא לי...ממש מתוסכל :\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בחשק המיני

הוספת תגובה

• תשובה

אילן
    24/02/2011

אתה במצב איטימי אתה
    תעשו משחק מקדמים
    אפשר ליתקלח יחד
    קישרות עניים לא חסר כל מיני משחקים מקדמים
    לפי מה שאני מבין לא הגעתם למין מלא
    עם אתה רוצה ליגמור שבת הזוג לך תאונן לך עם שמן תינקות או ווזלין
    ועז אתה תרגש אורגזמה באיבר שלך ואתה תשפיץ :)

לגבי בת הזוג פשוט תירד לה עם הלשון לאיבר המין
    ותעשה לה ביד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    24/02/2011

אם גם באוננות לא בא לך ולא רק איתה אז זה אכן נשמע שיש ירידה בחשק המיני. האם אתה נמצא בתקופת לחץ כרגע? מה מטריד אותך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דוד
    24/02/2011

הייתה לי תקופת לחץ של מבחנים בלימודים אקדמאיים שהגיעו לשיא במועד ב' שהיה לפני כמה ימים ( מועד המבחן היה לפני שהבחנתי בירידה) יכול ליהיות שזה הלחץ מהציון שיגיע? כי הוא הגיע אז אולי זה יעבור..
    אבל אני לא יודע איך להסביר לה שסתם כאילו פחות בא לי זה לא שאני לא אוהב אותה אני מאוהב בה בטירוף והיא ממש מושכת אותי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    24/02/2011

אחד מהדברים הכי חשובים בזוגיות זה תקשורת פתוחה מחוץ למיטה וגם במיטה. חשוב שתדבר איתה ותסביר לה שכרגע אתה בתקופה כזאת ושזה לא קשור בה כי עובדה שזה קורה גם באוננות, גם לה מותר שלפעמים לא יבוא לה...מאוד יתכן שהלחץ בלימודים השפיע, בהחלט יתכן שברגע שירד גורם הלחץ, יגיע הציון בתקווה שהציון יהיה לשביעות רצונך, אז גם הלחץ ירד וזה ישפיע גם על החשק, הראש יהיה פנוי גם לזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

דניאל
    25/02/2011

תודה רבה! דיברנו על כך והייתה הבנה מצידה והיא אף אמרה שגם היא מרגישה כך..ויכול באמת ליהיות שזה הגיע ממקום של רוויה?

תודה על התגובות המהירות :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    26/02/2011

שמחתי לשמוע שהשיחה ביניכם עזרה. לא הבנתי את השאלה, האם יכול להיות שמה הגיע ממקום של רוויה? חוסר חשק מיני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו