היום בבית ספר קרה לי מיקרא מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היום בבית ספר קרה לי מיקרא מוזר
    א.
    18/12/2007

אני בכיתה ט וכמה בנות מכיתה ז באו אליי היום בהפסקה ואחת מהם שאלה איך קוראים לי ואז היא אמרה משהו לשניה התחלתי ללכת וילד אחר שם בכיתה ז אמר "היא מאוהבת בך מהיום בוא ראתה אותך" והמשכתי ללכת,אף פעם לא היתה לי חברה ואני לא כל כך מעוניין בזה עכשיו וגם לא כל כך אם מישהי בכיתה ז... מה אני צריך לעשות אני מיתביש לדבר איתה על זה וביכלל האם אני צריך להניח לזה שפשוט תישכח מימני(לא יהיה קשה בהיתחשב בכך שהיא לא מכירה אותי) או שאני צריך לדבר איתה? הכי טוב שפשוט תישכח מימני לא?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ..

לוש(:
    18/12/2007

שמע אתה לאחייב לדבר איתה קודם כל אתה לא יודע אם זה נכון שהיא אוהבת אותך אם זה ככה היא תגיד לך לבד ואתה תמשיך לחיות כמו שהיה בלי לשים לב אבל אם היא מדברת איתך והכל תהיה חמודד...ותראה לה כמה שאתה נחמד...
    ואולי תיסתדרו טוב מאוד(:
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא. שלום

מירב שרון
    19/12/2007

נשמע שיש לך רגישות מאוד גבוהה כלפי אחרים, וזה נהדר. אתה לא יודע אם זה באמת נכון שהיא אוהבת אותך כי לא היא אמרה לך את זה אבל בכל זאת, חבל לך שהיא תמשיך להרגיש רגשות כלפייך לשווא. כמו שענו לך כבר כאן, אתה לא חייב לדבר איתה על זה כי היא לא יזמה שיחה איתך בנדון. אם אינך מעוניין בקשר, זה לגיטימי, תכבד את רצונך, יגיע יום שכן תהיה בשל לקשר. חשוב להיות אמיתי עם עצמך ועם רצונותייך קודם כל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו