מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היום בבית ספר קרה לי מיקרא מוזרא.18/12/2007
אני בכיתה ט וכמה בנות מכיתה ז באו אליי היום בהפסקה ואחת מהם שאלה איך קוראים לי ואז היא אמרה משהו לשניה התחלתי ללכת וילד אחר שם בכיתה ז אמר "היא מאוהבת בך מהיום בוא ראתה אותך" והמשכתי ללכת,אף פעם לא היתה לי חברה ואני לא כל כך מעוניין בזה עכשיו וגם לא כל כך אם מישהי בכיתה ז... מה אני צריך לעשות אני מיתביש לדבר איתה על זה וביכלל האם אני צריך להניח לזה שפשוט תישכח מימני(לא יהיה קשה בהיתחשב בכך שהיא לא מכירה אותי) או שאני צריך לדבר איתה? הכי טוב שפשוט תישכח מימני לא?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
לוש(:18/12/2007שמע אתה לאחייב לדבר איתה קודם כל אתה לא יודע אם זה נכון שהיא אוהבת אותך אם זה ככה היא תגיד לך לבד ואתה תמשיך לחיות כמו שהיה בלי לשים לב אבל אם היא מדברת איתך והכל תהיה חמודד...ותראה לה כמה שאתה נחמד...
ואולי תיסתדרו טוב מאוד(:
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא. שלום
מירב שרון19/12/2007נשמע שיש לך רגישות מאוד גבוהה כלפי אחרים, וזה נהדר. אתה לא יודע אם זה באמת נכון שהיא אוהבת אותך כי לא היא אמרה לך את זה אבל בכל זאת, חבל לך שהיא תמשיך להרגיש רגשות כלפייך לשווא. כמו שענו לך כבר כאן, אתה לא חייב לדבר איתה על זה כי היא לא יזמה שיחה איתך בנדון. אם אינך מעוניין בקשר, זה לגיטימי, תכבד את רצונך, יגיע יום שכן תהיה בשל לקשר. חשוב להיות אמיתי עם עצמך ועם רצונותייך קודם כל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)