מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה דברים, דחוף:א03/03/2011
יש לי חברה ואנחנו עושים ביד אחד לשני.
הבעיה היא שהיא עושה לי ביד אני לא מצליח לגמור. יותר מ20 דקות וכבר כאבו לה היידים ואני באמת לא מבין למה אני לא גומר.
לפני שהיא עושה לי ביד אני עושה לה גם ביד וגם כשאנחנו מתנשקים יוצא לי קצת זרע. יכול להיות שבסוף, אחרי שיצא לי כ"כ הרבה זרע, יקח לי יותר זמן להוציא שוב/להגיע לאורגזמה?
דבר שני,
כשבנות נוגעות בשק האשכים, אותי זה מחרמן.
איך אני אוכל לרמוז לה לגעת שם? אני מתבייש מאוד להגיד לה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא' שלום
מירב שרון03/03/2011מאוד חשוב שתהיה ביניכם תקשורת מינית פתוחה, האם היא מגיעה לאורגזמה על ידי אוננות הדדית? האם היא מכוונת אותך איך לענג אותה? חשוב ששניכם תוכלו לומר אחד לשני מה ואיך לענג אותכם, אין כאן ממה להתבייש. כל זמן שזה מתאים ל-2 הצדדים אז אין מניעה וזה אף רצוי. אין קשר בין זה שיוצא לך נוזל מקדים לבין היכולת שלך להגיע לאורגזמה עם החברה שלך. מה שכן, מומלץ שתנסה בתור התחלה להגיע לאורגזמה בנוכחותה, ואם זה אפשרי, הצעד הבא זה להגיע לאורגזמה בעזרתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)