מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער ב"אזור"..הילה04/03/2011
עם כל הקטע של התבגרות צמח לי שיער באזור הפות ולאחרונה אני שואלת את עצמי אם זה יותר מידי, כי האזור די "סבוך".. והאם כדי לגלח שם אומשו?
תודה מראש על כל תגובה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה בנות תביעו ... ואז אגיב תודה
דניאלה פרייפלד05/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתביעו?? מה זה הניסוח הזה..
רוני06/03/2011אין למשפט שכתבת שום משמעות.
ואת כותבת לאחרות שהן לא מתבטאות כמו שצריך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון
לירון05/03/2011אם את צעירה והכל רק מתחיל לך,אז אני אישית לא ממליצה להתחיל לגלח,אני אישית שונאת גילוח אני הייתי מגלחת את איבר מיני במשך חודשים שלושה וזה גם דרש מספר רב של גילוחים בחודש וגם זה עשה פצעים!! לא מומלץ,אני עברתי לשעווה אבל בגיל שלך אני עדין לא ממליצה לך.
אני מניחה שאת בת 11 בערך וחבל להתחיל לגלח בגיל צעיר כי אין לך חבר ואין כלום,אבל אני מבינה שז\ה מפריע לך..
.תגזרי קצת תקצצי תדללי את כמות השיער ואת האורך שלו,זה גם צומח יותר לאט וגם לא מסובך מדי פשוט קחי מספרים ובעדינות רבה תעשי זאת :)
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער ב"אזור".. - תגובה
דניאלה פרייפלד08/03/2011ההצעה שלי לחכות עם הורדת השיער ..
אין לך שליטה וזה גודל חזרה לפעמים יותר קשה ..
וגם הוצאת שיער יכול לגרום לפצעים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)