בעיה בקיום יחסי מין עם חברה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בקיום יחסי מין עם חברה שלי
    אלמוני
    05/03/2011

שלום אני וחברה שלי בני 19 ו אנחנו ביחד כמעט שנה וחצי ואנחנו מנסים לקיים יחסי מין בלי הצלחה כבר כמעט 8 חודשים היא ואני בתולים , ניסתי כבר הכל לגרות אותה ולרדת לה ורק אז לנסות, ומה שצריך להכניס את הפין מלמעלה למטה שיחליק לשים קרם סיכה על בסיס מים, ואפילו משחה להרדמה מקומית עזרקאין (Esracain) חמש אחוז, כלום לא עזר הפות של חברה שלי ואזור החור הוא מאוד קטן אם אני מכניס 2 אצבעות זה כבר מתחיל לכאוב ותמיד שאני מנסה בזמן האחרון שורף לה שם ראוי לציין שאני עושה את זה בעדינות ולא בכוח, גם היה לה פצע למטה מרוב שניסנו הרבה פעמים נהיה שם שפשופים והביאו לה משחה ששמים 4 ימים כדי שזה יעבור ראוי לציין שהפין לי הוא מאוד עבה וגדול ואולי בגלל זה כואב לה.. , היא הייתה אצל רופא נשים והוא בדק אותה ואמר שהכל בסדר והיא כבר לוקחת 8 חודשים גלולות באופן קבוע.. , מה אפשר לעשות אנחנו כבר מיואשים.. ניסנו הכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה בקיום יחסי מין עם חברה שלי - תגובה

דניאלה פרייפלד
    05/03/2011

כדאי ללכת לטיפול/יעוץ מיני תסתכל באתר של אי"טם.
    לפי התאור שלך, יש חשיבות בברור
    לא דרך האינטרנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אלמוני
    05/03/2011

כמה עולה כל פגישה וכמה זמן זה וכמה פגישות בערך זה ייקח , כי אני חייל ואין לי הרבה כסף אין אולי איזה אפשרות דרך הצבא? והאם בכלל פגישות אלו יעזרו.. תודה מראש .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    05/03/2011

כל מטפל/מסגרת והמחיר שלו....
    יש מרפאות בבתי חולים או מרפאות לבריאות האישה ששם זה יותר זול מפרטי צריך להתקשר ולברר .
    לגבי האם זה "עובד" זה טלוי בה/ך....
    שוב לפי התאור שלך לא אוכל לעזור לכם כך...
    צריך לשבת מול ....ולשמע.....כי שי כמה וכמה אפשרויות לפי התאור השלך צריך לשמע אותה אולי היא רואה זאת אחרת לה יש בטח מה להוסיף ואז זה יכול לשנות ו/או להוסיף לאפשרויות..
    גם אם היתה לי תשובה חד משמעית אתם תצתרכו להמשיך עם מטפל...לדעתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל זאת

אלמוני
    06/03/2011

בכל זאת את אומרת שיש כמה אפשרויות לפתרון לפי התאור שלי את יכולה להרחיב יותר מהם אין לי מה להפסיד מלשמוע ולנסות לפני הייעוץ את דעתך תודה מראש וזה באמת נורא חשוב לי ואני יותר מאשמח אם תוכלי להגיד לי .. תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל זאת - תגובה

דניאלה פרייפלד
    06/03/2011

צר לי ,טיפול ..לא עושים כך
    צריך לשמע את שתי הצדדים...לברר ולהתעמק...
    ולנסות להבין מה הקושי והדרך לטפל בו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו