מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על איידסלוש(:19/12/2007
נכון שקונדום הוא אמצעי מנייה נגד מחלות אבל כמה בטוח הוא יכול להיות שאני לא ידבק נגיד ממחלה?! אני יכולה להיות בטוחה ב100% אם קונדום שאני לא ידבק?
ובקשר לקונדומים....אם אני מישתמשת רק בקונדום בלי גלולות ובלי כלום...זה בסדר אני לא מסכנת את עצמי להיכנס להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ---
טל19/12/2007אם הקונדום הולבש נכון, עומד בפג התוקף, לא נעשה יחד עימו שימוש בחומרי סיכה שהם לא על בסיס מים ולא נקרע את מוגנת ב99.9% מהריון ומחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללוש שלום
מירב שרון19/12/2007מבין אמצעי המניעה הקיימים, הקונדום הכי בטוח למניעת מחלות מין וגלולות הכי בטוחות למניעת הריון. אם יש בן זוג קבוע, אפשר לעשות בדיקות איידס לפני קיום יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללוש
סיון93621/12/2007קונדום עוזר להמנע ממחלות ומהריון כל עוד הוא לא נקרע, עדיין עדיף שלא להסתכן ולקחת גלולות.
גשי לרופאת נשים לקבל גלולות עם מינון נכון עבורך, ולראות שהסוג שיתנו לך נכון בשבילך.
לא משנה איזה אקט מיני את עושה, שימו קונדום תמיד!!!! גם במין אוראלי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חייב ביכלל בימיוחד אם לא נוח רוב
t21/12/2007האוכלוסיה לא חולה במחלות מין (ובטח שלא באיידס) להיתקל באדם אם איידס זה נדיר מאד באופן תיאורטי אם יש לבן או בת הזוג איידס הצד השני ידבק במחלה הסיכויים להידבק באיידס מבן זוג אקראי הם 0.משהו אחוזים כלומר הסיכויי נימוך מאד,לרוב עושים בדיקות אם יש חשש שאחד מבני הזוג נידבק כאשר שכב אם הרבה מאד אנשים במועדונים וחולי ויש לו עבר מיני ופרוע במשך לא קצת זמן אז כדי לעשות בדיקה למחלות מין ואולי גם לאיידס אבל סתם ככה אם כל מי ששוכבים איתו זה מיותר לגמרה כי הסיכוי שסתם ככה למישהו יש איידס או מחלה כזאת או אחרת היא לא ברמה סבירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל t
סיון93621/12/2007הרוב לא חולים בכלום נכון, אבל למה לקחת ריזיקה? למה להתחיל מההתחלה עם חינוך לבלי קונדום???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאני אומרת זה שזה לא כזה מחייב
t21/12/2007ולא מדובר על סיכונים גדולים של לחלות או לא לחלות כדי קונדום אם בני זוג מגוונים כמו סטוצים במועדונים שם יש אנשים שהרבה מאד בנות היו עליהם כך שהסיכון קצת יותר גדול אבל כך סתם אם
בן זוג זה עוד פחות מסוכן וכבר מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)