שאלה על איידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על איידס
    לוש(:
    19/12/2007

נכון שקונדום הוא אמצעי מנייה נגד מחלות אבל כמה בטוח הוא יכול להיות שאני לא ידבק נגיד ממחלה?! אני יכולה להיות בטוחה ב100% אם קונדום שאני לא ידבק?
    ובקשר לקונדומים....אם אני מישתמשת רק בקונדום בלי גלולות ובלי כלום...זה בסדר אני לא מסכנת את עצמי להיכנס להריון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על איידס

הוספת תגובה

• ---

טל
    19/12/2007

אם הקונדום הולבש נכון, עומד בפג התוקף, לא נעשה יחד עימו שימוש בחומרי סיכה שהם לא על בסיס מים ולא נקרע את מוגנת ב99.9% מהריון ומחלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללוש שלום

מירב שרון
    19/12/2007

מבין אמצעי המניעה הקיימים, הקונדום הכי בטוח למניעת מחלות מין וגלולות הכי בטוחות למניעת הריון. אם יש בן זוג קבוע, אפשר לעשות בדיקות איידס לפני קיום יחסי מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללוש

סיון936
    21/12/2007

קונדום עוזר להמנע ממחלות ומהריון כל עוד הוא לא נקרע, עדיין עדיף שלא להסתכן ולקחת גלולות.
    גשי לרופאת נשים לקבל גלולות עם מינון נכון עבורך, ולראות שהסוג שיתנו לך נכון בשבילך.

לא משנה איזה אקט מיני את עושה, שימו קונדום תמיד!!!! גם במין אוראלי!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חייב ביכלל בימיוחד אם לא נוח רוב

t
    21/12/2007

האוכלוסיה לא חולה במחלות מין (ובטח שלא באיידס) להיתקל באדם אם איידס זה נדיר מאד באופן תיאורטי אם יש לבן או בת הזוג איידס הצד השני ידבק במחלה הסיכויים להידבק באיידס מבן זוג אקראי הם 0.משהו אחוזים כלומר הסיכויי נימוך מאד,לרוב עושים בדיקות אם יש חשש שאחד מבני הזוג נידבק כאשר שכב אם הרבה מאד אנשים במועדונים וחולי ויש לו עבר מיני ופרוע במשך לא קצת זמן אז כדי לעשות בדיקה למחלות מין ואולי גם לאיידס אבל סתם ככה אם כל מי ששוכבים איתו זה מיותר לגמרה כי הסיכוי שסתם ככה למישהו יש איידס או מחלה כזאת או אחרת היא לא ברמה סבירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל t

סיון936
    21/12/2007

הרוב לא חולים בכלום נכון, אבל למה לקחת ריזיקה? למה להתחיל מההתחלה עם חינוך לבלי קונדום???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שאני אומרת זה שזה לא כזה מחייב

t
    21/12/2007

ולא מדובר על סיכונים גדולים של לחלות או לא לחלות כדי קונדום אם בני זוג מגוונים כמו סטוצים במועדונים שם יש אנשים שהרבה מאד בנות היו עליהם כך שהסיכון קצת יותר גדול אבל כך סתם אם
    בן זוג זה עוד פחות מסוכן וכבר מיותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו