אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות
    אסי
    09/03/2011

שלום. רציתי לשאול אני מאונן יותר מדי פעמים ביום משהו כמו 4-6 פעמים ביום ואני יכול יותר וגם אני רואה הרבה פורנו . אז רציתי לשאול איך אני יכול לעזאל להגמל מזה אם יש איזו דרך או משהו? אני בן 17.5 (ועוד שאלה אגב לאחרונה בפורנו התחלתי לחבב מאוד וזה בדר"כ מה שעושה לי את זה, סקס קוקסינליות שאני רואה את הזין שלהם ככה נפול ואיך שהיא מוצצת (סליחה על הביטוי פשוט רציתי לתת את התיאור) זה עושה לי א וגם מוצצת זין קטן האם זה בעיה או משהו כי זה מפחיד אותי קצת לנטיות הומואיות כאלה. תודה זה חשוב!) תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• לאסי שלום

מירב שרון
    09/03/2011

אכן נשמע שפיתחת התמכרות לאוננות ולפורנו, אני בטוחה שזה גם בא על חשבון שאר תפקודי החיים כמו לימודים, חברים וכד'. מה אתה יכול לעשות? להתחיל להפחית באופן הדרגתי את המינון של צפייה בפורנו ואוננות, ולהעסיק את עצמך בדברים בריאים שיכולים למלא את החלל שאתה מנסה למלא כנראה בגלל שיעמום, כגון ספורט, תחביבים, ספרים, בילויים עם חברים ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו