מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מעכבים גמירהאנונימי11/03/2011
אני וחברה שלי עושים סקס איך אני יכול לעכב את הגמירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מעכבים גמירה - תגובה
דניאלה פרייפלד12/03/2011בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי13/03/201118, למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד13/03/2011חשוב לי לדעת את הגיל של אותו/ה פונה....
כמה זמן אתה חושב שאתה מחזיק..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי13/03/2011לפעמים זה שניות ולפעמים אני יכול להחזיק את עצמי כמה דקות, יש פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד14/03/2011או קיי
אתה לא ממש מוגדר כפליטה מהירה..
כך, אתה מרגיש,המצב היה מההתחלה?
והאם אתה מחזיק יותר באוננות?
האם יש משחק מקדים ..תתאר קצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אה20/03/2011לא הבנתי את השאלה הראשונה? "אתה מרגיש? המצב היה מההתחלה?" מה זאת אומרת?
אני מחזיק יותר באוננות כי אני שולט במצב יותר, ואני יכול להפסיק לגמרי את החיכוך, אך בעת קיום יחסי מין גם כאשר אני מפסיק לנוע ישנו חיכוך מינימלי בתוך הנרתיק שמגרה במקרים מסויימים וגומר לשפיכה גם אם הפסקנו שניות לפניי שאני גומר
לפעמים יש משחק מקדים ולפעמים לא, ברוב המקרים כן אבל הזמן שלו משתנה...לפעמים יותר ולפעמים פחות, אבל לא גיליתי קשר בין זמן המשחק המקדים ולבין מהירות הגמירה... זה משתנה מפעם לפעם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד22/03/2011אתה מתאר מצב שבו אתה מכיר את תחושותיך ומרגיש נק, לפני שאתה גומר ...
שליטה, לומדים, בכל מפגש מיני...זה לוקח זמן ..תנשה לעבוד גם עם הראש כלומר אם אתה מרגיש שאתה עומד לגמור תעצור כמה שיותר את הגירוי ותחשוב על דברים שמרגיעים ..זה יכול לעזור..או לשנות לתנוחה שפחות מגרה לפני ואז לחזור ל.. או לא להאריך במין אורלי שהיא עושה לך בהמשחק המקדים.
לגבי השאלה שלא הבנת, יש בנים ששלטו ואז עם בחורה ספציפית יש קושי..ויש שמתחלית דרכם המיני הם מרגישים שגמרו מהר...(ללא חדירה ,עד דקה -)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
.23/03/2011חח מין אוראלי זו לא הבעיה, זה לא קורה...
אני מנסה לחשוב על דברים שיעכבו את הגמירה אבל זה לא עוזר... לשנות תנוחה זה כבר משהו שהורס את הרגע, אני אוהב ומעדיף להישאר בתנוחה המועדפת עליי כמעט תמיד, תנוחות אחרות לא גומרות לי לאותו הכייף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד23/03/2011לא אותה כייף ולכן פחות היי ומגורה, אז אולי כן כדאי להיכנס לתנוחות אילו לקצת זמן ואז לחזור למגרה יותר וחזרה והנה הריקוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
.24/03/2011נכון אלה גם תנוחות פחות מגרות... וידעתי שזה יכול להיות פיתרון, אבל חשבתי שאולי קיימת שיטה לעכב גמירה בצורה אחרת דרך מחשבה מסויימת או זווית כניסה או כל משהו אחר...
דניאלה פרייפלד24/03/2011כל דרך שאתה מוצא....מעקב ,עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)